rustiek eiken doorgaande lamel

rustiek eiken

Sfeervol rustiek eiken doorgaande lamel op maat gemaakt, in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm

Prachtig rustiek eiken doorgaande lamel bestelt u simpel en voordelig online bij QATRINA. Wij maken houten panelen en tafelbladen helemaal op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Praktisch iedere vorm is mogelijk. Wij leveren niet uit voorraad en bij ons vindt u geen fineer. QATRINA levert uitsluitend massief hout, op maat gemaakt.

Ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat: u bestelt het allemaal eenvoudig bij ons. Onze leveranciers hebben de beschikking over geavanceerde houtbewerkingsmachines waardoor ook moeilijke/ingewikkelde vormen mogelijk zijn. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ons rustiek eiken doorgaande lamel is online in onze webshop verkrijgbaar: u vult zelf de gewenste afmetingen en dikte in. In onze webshop treft u ook ons foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat. Onze eiken panelen en tafelbladen worden vervaardigd uit het prachtige Slavonisch eikenhout.
Daarnaast leveren wij ook nog veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website. De beste kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd.

Wij leveren de panelen in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas. Massief leveren wij tot maximaal 40 mm. dik, uiteraard in verschillende diktes. Tussenliggende diktes zijn op aanvraag ook mogelijk.

 

 

 

rustiek eiken

 

Schitterend Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

Via onze webshop is het heel eenvoudig om zelf uw eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kopshout te bestellen.
Doorgaande lamel en vingerlas is online verkrijgbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout leveren wij online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag is langer en breder ook mogelijk: vingerlas en kopshout is verkrijgbaar tot zeven meter lang. Houdt u wel rekening met het transport.
Massief rustiek eiken panelen in doorgaande lamel langer dan 3,5 meter zijn niet het hele jaar door leverbaar. Neemt u hiervoor even contact met ons op, want vaak kunnen wij u toch verder helpen.

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat !
Kijkt u eens op onze website, of neem even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in ons rustiek eiken doorgaande lamel ?