rustiek eiken blad

rustiek eiken

Een mooi rustiek eiken blad van QATRINA 

Een mooi rustiek eiken blad bestellen ? Bestel het voordelig online vanuit uw luie stoel bij QATRINA ! Wij leveren houten panelen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Alles in massief hout: voor fineer verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig: alles is mogelijk, in praktisch iedere afmeting.
Met behulp van geavanceerde computergestuurde machines kunnen wij de meest ingewikkelde vormen voor u realiseren.  Neem hiervoor gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het rustiek eiken blad bestelt u heel gemakkelijk helemaal zelf online in onze webshop. Wij leveren daarnaast ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Allemaal online en op maat voor u gemaakt.
Ook voor andere houtsoorten kunt u bij QATRINA terecht: kijkt u hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de verschillende houtsoorten voor u op een rijtje gezet.

Alleen de allerbeste kwaliteit, een duurzame productie, betaalbare prijzen, en FSC gekeurd. Bij QATRINA vindt u het allemaal.

Wij leveren massief hout in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas uitvoering, tot een maximale dikte van 40 mm. In verschillende diktes verkrijgbaar. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken blad

Rustiek eiken

Schitterend massief Slavonisch eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

Bestel eenvoudig zelf online uw massief eiken blad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering.
Doorgaande lamel en vingerlas kunt u online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter bij ons bestellen.

Langer en breder kan ook, maar op aanvraag. Massief houten bladen in vingerlas zijn bij ons te bestellen tot maximaal zeven meter lang. Massief houten bladen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan  3,5 meter, zijn niet altijd verkrijgbaar. Neem voor de zekerheid wel even contact met ons op, want in de meeste gevallen kunnen wij u wel helpen.

Veel keuze: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: u bestelt het gemakkelijk en voordelig op maat bij QATRINA !

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken blad ?