rustiek eiken blad op maat

rustiek eiken

Een massief rustiek eiken blad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Op zoek naar een mooi rustiek eiken blad op maat ? Bestel het voordelig online bij QATRINA ! Wij leveren massief houten panelen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, in praktisch iedere gewenste vorm.

Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig: alles is mogelijk, in bijna elke afmeting.
Onze leveranciers kunnen met behulp van hoogwaardige houtbewerkingsmachines de meest ingewikkelde vormen voor u maken.  Neem gerust even contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Het rustiek eiken blad op maat bestelt u online heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. Naast rustiek eiken leveren wij ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken. Allemaal online en natuurlijk ook op maat voor u gemaakt.
Ook andere houtsoorten zijn bij ons leverbaar: kijk hiervoor even op onze website. Daar hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Hoogwaardige houtkwaliteit, een duurzame productie, gunstige prijzen, en FSC gekeurd. Bij QATRINA allemaal vanzelfsprekend.

QATRINA levert massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot een maximale dikte van 40 mm. Verschillende diktes zijn standaard, maar ook tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken blad op maat

Rustiek eiken

Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat

Bestel voordelig en super gemakkelijk zelf uw massief eiken blad in doorgaande lamellen of in vingerlas.
Doorgaande lamel en vingerlas kunt u online in onze webshop tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter bestellen.

Langer en breder is mogelijk, maar alleen op aanvraag. Massief houten bladen in vingerlas kunnen wij leveren tot maximaal zeven meter lang. Houten bladen in doorgaande lamel langer dan ongeveer 3,5 meter, zijn moeilijk verkrijgbaar. In de meeste gevallen kunnen wij onze klanten echter wel helpen, dus neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Genoeg om te kiezen: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook nog andere houtsoorten: bestel het voordelig op maat bij QATRINA !

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken blad op maat ?