Roze stoel

Bent u op zoek naar een roze stoel of fauteuil? Qatrina heeft enorm veel modellen in roze.

Roze stoel, blauwe stoel, groene stoel, oranje stoel; in onze collectie zitten allerlei hippe kleuren. voor de relaxte zit kijkt u bij onze roze fauteuils. Zoekt u een roze stoel voor in de keuken, dan hebt u ruime keus. Eerst moet u weten of u een roze stoel met of zonder armleuningen wilt. Een stoel met armleuningen maakt uw zit nog comfortabeler, maar is weer minder praktisch om snel in te gaan zitten.

Een stoel moet natuurlijk ook nog eens lekker zitten. En dan moet de stoel ook nog leuk zijn om naar te kijken. En gaat u voor een praktische stoel voor in de keuken met PU lederen zitting, of liever een fluweelzachte roze stoel voor in de huiskamer? Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? En dan kunt u nog kiezen tussen het materiaal van het frame. Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

 

Kleur in de keuken

Zeker in de keuken is een beetje vrolijkheid en kleur welkom. Hier brengt u vaak de meeste kwaliteitsmomenten met uw familie door, zoals een goed gesprek dat spontaan ontstaat bij een bakje koffie. Het is van belang dat de keuken uw karakter uitstraalt. Zeker aan de keukentafel, want de keuken is het hart van uw huis.

 

 

 roze stoel

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Omdat wij geen showroomkosten hebben heeft uw roze stoel een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Verschillende uitvoeringen

In onze collectie zitten zeer veel verschillende uitvoeringen.  Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Eenmaal transportkosten bij meerdere bestellingen

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA?

 

Zoekt u een roze stoel ?