ronde salontafelonderstellen

ronde salontafelonderstellen

Mooie ronde salontafelonderstellen bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Op zoek naar ronde salontafelonderstellen ? Van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons vindt u salontafelonderstellen in veel modellen en in prachtige afwerkingen. Wij leveren de onderstellen in mooi zijdeglans poedercoat zwart of wit, in chique zilverantiek, en in klassiek old steel. Op aanvraag ook te bestellen in koper, nikkel, rvs, messing, chroom, en black chroom. Kijk hiervoor bij de mogelijkheden per model.

Onze ronde salontafelonderstellen worden stuk voor stuk door vakmensen gemaakt en afgewerkt. Wij hebben een meer dan ruim aanbod salontafelonderstellen, dus de kans is zeer reëel dat het model dat u zoekt er wel tussen staat. De tafelonderstellen Hiske en Wiske leveren wij in een gesloten model of in een driekwart open model. Deze zijn ook prachtig samen te combineren omdat u ze over elkaar of onder elkaar kunt schuiven door de verschillen in hoogte.

Net zo eenvoudig bestelt u een rond tafelblad bij QATRINA. Klik hier voor een rond tafelblad van hout (of neem contact op voor hulp bij het samenstellen). Salontafelsets met keramiek blad, vindt u hier

 

ronde salontafelonderstellen
Hiske en Wiske stalen onderstellen set rond

Of misschien bent u meer gecharmeerd van de set Maaike?

 

ronde salontafelonderstellen
Stalen onderstellen set rond Maaike

 

Wij hebben de meest gangbare afmetingen geselecteerd, want het is voor ons natuurlijk ondoenlijk om alle mogelijke afmetingen via onze site aan te bieden. Het kan dus voorkomen dat de door u gezochte afmetingen er niet bij staan. Geen paniek: wij kunnen het merendeel van de onderstellen ook op maat voor u maken. Zoekt u dus iets in een afwijkende maat, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

ronde salontafelonderstellen

Salontafelonderstellen (uitvoering koper)

 

Fraaie salontafelonderstellen: helemaal kant en klaar, maar ook evt. op maat leverbaar

In onze webwinkel vindt u een groot aanbod, leverbaar in gangbare afmetingen en fraaie afwerkingen. De gewenste afmetingen staan er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want veelal is maatwerk ook mogelijk.
Standaard leverbaar in zijdeglans poedercoat zwart of wit, Daarnaast zijn deze ook leverbaar in old steel en zilver antiek, of in prachtig koperrvsnikkelchroom, messing of een andere RAL kleur. Speciale wensen ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze ronde salontafelonderstellen ?