op maat gemaakte massief houten panelen

mooie eiken panelen op maat

Fraaie op maat gemaakte massief houten panelen van QATRINA

De op maat gemaakte massief houten panelen zijn niet alleen geschikt voor het maken van meubels, maar ook geschikt voor andere toepassingen.
Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan wanden en vloeren.

Onze op maat gemaakte massief houten panelen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Door de uiterst langzame groei van de eikenbomen liggen de jaarringen heel dicht bij elkaar. Daardoor heeft het paneel nagenoeg geen last van werking, en is het veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen.

Na het kappen is het verplicht gesteld daar nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC gekeurd.

De afmetingen en dikte van de panelen kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren. Wij leveren geen gefineerd houten panelen, onze panelen zijn uitsluitend in massief verkrijgbaar.

Onze op maat gemaakte massief houten panelen zijn in doorgaande lamel en in vingerlas massief leverbaar tot 4 centimeter dikte. Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw panelen ? Of wilt u liever een andere houtsoort ? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

op maat gemaakte massief houten panelen

Massief houten panelen op maat gemaakt

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw op maat gemaakt hout, tot op de millimeter nauwkeurig !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: houten panelen die alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn ?
Bij ons kunt u gewoon uw panelen op maat bestellen zonder extra kosten.

U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                       Licht rustiek eiken vingerlas

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs.
Onze panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langere en/of bredere houten panelen nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere panelen, alles in elke gewenste vorm ! Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wij laten onze panelen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
De panelen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. QATRINA bezorgt tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze op maat gemaakte massief houten panelen ?