op maat gemaakt werkblad

mooie lange tafel

Een op maat gemaakt werkblad van QATRINA

Een nieuw op maat gemaakt werkblad bestelt u eenvoudig online bij QATRINA.

Wij leveren werkbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd. Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een helemaal op maat gemaakt werkblad voor u.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw op maat gemaakt werkblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen en aangegeven vorm voor u gemaakt. Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen en in de gewenste vorm gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke werkblad.

Na verlijming laten wij het werkblad nog minimaal een week tot rust komen.
Na droging wordt het voor u op maat gemaakte werkblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het werkblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

op maat gemaakt werkblad

Op maat gemaakt werkblad

 

Hoe breed zijn de stroken die in het houten werkblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten. Daarom nu uitsluitsel.
Wij leveren onze eikenhouten werkbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De werkbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als het werkblad lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Onze werkbladen zijn verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 8 cm. dik.

 

Een prachtig op maat gemaakt werkblad, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het werkblad voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor een uniek op maat gemaakt werkblad

Een mooi licht rustiek eiken werktafel dat perfect past bij uw wensen en in uw interieur, begint natuurlijk met het blad.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw houten werktafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

Naast eiken werkbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder !

 

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt werkblad ?