op maat gemaakt keukenblad

op maat gemaakt keukenblad

Een prachtig op maat gemaakt keukenblad van QATRINA

Een nieuw op maat gemaakt keukenblad bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. De tijd dat keukenbladen alleen leverbaar zijn in vaste maten, is nu definitief voorbij !

Wij leveren keukenbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.
Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een helemaal op maat gemaakt keukenblad voor u.

Naast eikenhout leveren wij ook heel veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw op maat gemaakt keukenblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen en aangegeven vorm voor u gemaakt.
Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen en in de gewenste vorm gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke werkblad.

Na verlijming laten wij het keukenblad nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt het voor u op maat gemaakte keukenblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het keukenblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie. Neem even een kijkje op onze site, want wij hebben vast wel wat u zoekt.

 

 

 

op maat gemaakt keukenblad

Op maat gemaakt keukenblad (kops eiken)

 

Hoe breed zijn de stroken die in het houten keukenblad worden verwerkt ?

Deze vraag krijgen wij herhaaldelijk van onze klanten. Daarom nu uitsluitsel.
Wij leveren onze eikenhouten keukenbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De keukenbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als het blad lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Onze keukenbladen zijn verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 8 cm. dik.

 

Een prachtig op maat gemaakt keukenblad, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !. Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het keukenblad voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

QATRINA, voor een uniek op maat gemaakt keukenblad

Een fraai eiken keukenblad dat perfect past bij uw wensen en in uw interieur. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Naast eiken keukenbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Mocht u er niet uitkomen en hulp nodig hebben: belt of mailt u ons even. Wij helpen u graag verder !

QATRINA, omdat wij staan service en kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt keukenblad ?