notenhouten werkblad op maat

houten werkblad op maat

U zoekt een notenhouten werkblad op maat ? QATRINA kan het voor u maken ! 

Een absolute aanwinst voor uw woonhuis: een massief notenhouten werkblad op maat. Mocht u er prijs op stellen: de (eventuele) sparingen voor het kooktoestel, de spoelbak(ken) en de kraan kunnen wij er al meteen voor u in frezen ! Zo is het blad al kant en klaar, en hoeft het alleen nog maar geplaatst te worden.

Zelf een notenhouten werkblad op maat bestellen doet u eenvoudig online bij QATRINA ! Wij maken werkbladen in (bijna) elke door u gewenste afmeting en vorm.

Ook werkbladen gemaakt van een andere houtsoort is geen probleem bij ons, want wij leveren naast notenhout ook andere houtsoorten: klik hier voor onze overige houtsoorten. Een mooi massief werkblad kunt u bij ons bestellen in de volgende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Als een van de weinigen in Nederland en België kunnen wij werkbladen in kopshout leveren !

Onze werkbladen zijn stuk voor stuk FSC gekeurd: een garantie dat uitsluitend hoogwaardig en duurzaam hout wordt gebruikt.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of advies, neem dan even contact met ons op.

 

 

 

notenhouten werkblad op maat

Notenhouten werkblad op maat

 

Op maat gemaakt en in verschillende houtsoorten verkrijgbaar

Massief Slavonisch eiken en massief Amerikaans notenhout zijn bij ons verreweg de meest gevraagde houtsoorten. Maar bij ons kunt u veel meer bestellen: klik hier voor onze overige houtsoorten. Mocht u hulp of advies nodig hebben, bel of mail ons dan gerust: wij helpen u graag.

Hout in doorgaande lamellen uitvoering is over het algemeen leverbaar tot circa vier meter lengte.
U wilt graag een werkblad langer dan vier meter ? Dat kan, maar alleen in vingerlas of in kopshout uitvoering.

Een gevingerlast werkblad wordt samengesteld uit korte stukken massief hout. Deze worden op een speciale manier, d.m.v. een zogenaamde vingerlas aan elkaar verlijmd.
Kopshout werkbladen worden handmatig opgebouwd uit blokjes hout van ongeveer 43×43 mm, met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke werkblad.

 

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten werkblad op maat ?