notenhouten tafelblad

notenhouten tafelblad

Heel voordelig online een massief notenhouten tafelblad bestellen ? Wij leveren ze op maat voor u gemaakt 

Elke denkbare vorm en afmeting is mogelijk: voor een prachtig vol massief notenhouten tafelblad moet u bij QATRINA zijn ! Exact op maat voor een wel heel interessante prijs, want wij werken uitsluitend met vaste, voordelige producenten in het buitenland. Deze hebben de beschikking over de allernieuwste apparatuur waarmee zo goed als alles voor u gerealiseerd kan worden.

Schitterende massief Slavonisch eiken tafelbladen kunt u zelf online in de webwinkel bestellen. Onze notenhouten tafelbladen leveren wij buiten de website om op aanvraag. Naast notenhout kunt u bij ons tevens terecht voor tafelbladen gemaakt van andere houtsoorten zoals acacia, kersen, beuken en essen. Neem hiervoor dus gerust even contact met ons op, want ook voor andere houtsoorten dan eiken zit u bij ons goed.

U wilt graag een tafelblad met een heel aparte vorm laten maken ? Het is ons om het even: wij leveren rond, vierkant, ovaal, rechthoekig, maar ook een door u zelf bedachte vorm is geen probleem. Stuur ons een schetsje met uw wensen en wij gaan ermee aan de slag.
Een duurzame houtkap vinden wij belangrijk: daarom maken wij uitsluitend gebruik van FSC gecertificeerd hout. Zo weet u zeker dat u een verantwoord houtproduct in huis haalt.

Een tafelblad kunt u bij ons zowel onbehandeld als behandeld bestellen. Onbehandelde tafelbladen zijn al wel rondom geschuurd met een fijnere korrel, voorzien van vellingkanten en daarmee klaar om te worden behandeld met een olie of lak. Dit kunt u desgewenst zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij werken het dan voor u af met een professionele twee componenten houtolie of lak.

Massief houten tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen, in vingerlas en gemaakt van kopshout

Wij leveren houten tafelbladen in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering in meerdere courante diktes. Massief leveren wij tot en met maximaal 40 mm. dik. Dikker is evt. ook mogelijk: wij voorzien het blad dan rondom van een opdikrand. Dit kan tot maximaal 80 mm. dik.

Op zoek naar iets unieks ? Wij leveren ook exclusieve tafelbladen gemaakt van prachtig kopshout. Nagenoeg onverwoestbaar en absoluut uniek. Een kopshout tafelblad kunt u bij ons bestellen in 60 mm. dik eiken-, essen-, kersen- en beukenhout. Vanzelfsprekend ook weer in elke door u gewenste vorm en afmeting.

 

 

 

notenhouten tafelblad

notenhouten tafelblad (onbehandeld, A-kwaliteit)

Amerikaans notenhouten en Slavonisch eikenhouten panelen uit voorraad

Wilt u zelf aan de slag en bent u handig genoeg om zelf op maat te zagen ? Wij hebben ook een grote hoeveelheid standaardpanelen op voorraad. Interessant geprijsd en supersnel door onze bezorgdienst bij u afgeleverd. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een prachtig notenhouten tafelblad ?