notenhouten panelen op maat

notenhouten panelen op maat

Massief notenhouten panelen op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Waarom zou u zelf gaan zitten schuren en schaven: bestel gewoon uw notenhouten panelen op maat bij QATRINA ! Zo kunt u er meteen mee aan de slag.

Wij kunnen onze panelen voordelig aanbieden, omdat wij al heel lang samenwerken met vakkundige producenten in het buitenland. Al ons hout is duurzaam geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd. Een waarborg voor kwaliteit.

Massief eiken panelen bestelt u eenvoudig online in onze webshop, maar op aanvraag, buiten onze website om, leveren wij ook veel andere houtsoorten, waaronder ook notenhout. Wij hebben hiervan een overzicht op onze website geplaatst. Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze notenhouten panelen op maat kunt u bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. De keuze is aan u. Wij maken de panelen tot op de mm. nauwkeurig in iedere gewenste vorm, want onze producenten werken allemaal met geavanceerde, computergestuurde machines.

Houten panelen leveren wij tot en met 40 mm. dik massief in standaarddiktes van 20, 25, 30 en 40 mm. Eventuele andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

notenhouten panelen op maat

Notenhout Superprime A-kwaliteit in vingerlas uitvoering

 

Niks geen panelen in standaardafmetingen: wij maken panelen op maat voor u ! 

Panelen in zogenaamde standaardafmetingen, of op maat voor u gezaagd tegen torenhoge zaagkosten ? Bij QATRINA bestelt u gewoon houten panelen op maat, zonder extra kosten. Wij verzagen geen panelen, dus betaalt u er ook niet voor !  

Online kunt u bij ons supersnel prachtige massief eiken panelen op maat bestellen: onze overige houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag. Een overzicht hiervan vindt u op onze website. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, neem dan even contact met ons op: wij zijn bereikbaar per telefoon en per mail.

Tegen kostprijs thuisbezorgd: heel gewoon bij QATRINA 

Al onze maatwerkproducten worden in het buitenland voor u gemaakt en eenmaal per week per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd.
Vervolgens zorgen wij samen met onze vaste koerier voor een vlotte en correcte aflevering bij onze klanten. Wij bezorgen als service tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in onze notenhouten panelen op maat ?