notenhouten meubelpanelen

notenhouten meubelpanelen

Bestel uw notenhouten meubelpanelen gewoon op maat bij QATRINA

Massief notenhouten meubelpanelen bestelt u eenvoudig vanuit uw luie stoel thuis bij QATRINA. Wij maken ze exact op maat voor u, in de afmetingen die u nodig heeft.
Wij werken al lang samen met eigen producenten in het buitenland, waardoor wij onze panelen tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Het door ons geleverde hout is milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal FSC gekeurd.

Exclusieve notenhouten meubelpanelen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Onze meubelpanelen worden op maat voor u gemaakt, zodat u er desgewenst zelf niks meer aan hoeft te doen. Zo goed als elke vorm en afmeting is door ons te realiseren. Wij leveren massief houten meubelpanelen tot en met een dikte van 40 mm. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm, tussenliggende diktes zijn op aanvraag leverbaar.

Eiken panelen op maat bestelt u heel eenvoudig zelf via onze website, andere houtsoorten waaronder notenhout leveren wij op aanvraag. Op onze website hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier en neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

notenhouten meubelpanelen

Notenhout Superprime A-kwaliteit, vingerlas uitvoering in houtolie

 

Massief houten panelen in standaardmaten bestellen ? QATRINA maakt houten panelen op maat ! 

Alleen panelen in standaardmaten leverbaar of tegen belachelijke zaagkosten op maat gezaagd ? Wij doen het anders, want bij ons bestelt u gewoon op maat, zonder bijkomende zaagkosten.

U bestelt op maat en wij leveren op maat.

QATRINA, omdat wij uitsluitend maatwerk in de beste kwaliteit leveren. Online bestelt u heel gemakkelijk Slavonisch eiken op maat: meubelpanelen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht. Neemt u voor meer informatie even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bezorgen doen wij tegen kostprijs 

Onze producten worden in het buitenland helemaal op maat voor u gemaakt, en vervolgens per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd. Na het lossen en sorteren zorgen wij samen met onze vaste koeriersdienst voor een spoedige en correcte aflevering bij u thuis. Voor dit transport brengen wij u onze kostprijs in rekening: wij verdienen hier dus niets aan.

Bent u geïnteresseerd in onze notenhouten meubelpanelen ?