notenhouten keukendeuren

notenhouten keukendeuren

Massief notenhouten keukendeuren exact op maat bestelt u gewoon bij QATRINA

Uitgekeken op uw huidige keukendeuren, of zijn ze versleten en wel een keer aan vervanging toe ? Overweeg dan eens onze op maat gemaakte massief notenhouten keukendeuren ! Houten keukendeuren stralen sfeer uit: succes gegarandeerd !
Door onze langdurige samenwerking met professionele, voordelige producenten in het buitenland kunnen wij ze ook nog eens voor zeer interessante prijzen aanbieden. Mail ons even de gewenste afmetingen en wij gaan er direct mee aan de slag.

Het maakt ons niet uit welke afmetingen u wilt bestellen, want onze producenten werken allemaal met hypermoderne freesapparatuur: wij leveren ze exact in de afmetingen die u nodig heeft, van heel klein tot mega groot.
Overweegt u om een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA aan te schaffen, maar bent u niet gecharmeerd van de bijbehorende fabrieksdeurtjes ? Onze producenten hebben van alle IKEA-systemen de juiste werktekeningen, zodat u ze alleen nog maar hoeft te (laten) monteren.

Massief eiken keukendeuren worden het meest bij ons besteld, maar op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor keukendeuren in andere houtsoorten. Wij kunnen onder andere keukendeuren leveren gemaakt van kersenhout, beukenhout, essenhout en natuurlijk dus notenhout. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Keukendeuren en bijbehorende -fronten zijn bij ons verkrijgbaar in een moderne, strakke look. Op aanvraag zijn deze ook leverbaar in een paneeluitvoering. Bent u geïnteresseerd, bel of mail ons dan even voor de mogelijkheden.

Notenhout kunnen wij leveren in een schitterende A-kwaliteit Superprime uitvoering, maar ook in een meer levendige B-kwaliteit. Vanzelfsprekend is al ons hout gegarandeerd FSC gecertificeerd en wordt dit op een duurzame wijze verder verwerkt. Voor prachtige notenhouten keukendeuren bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Massief notenhout is kostbaar: onze noten fineerdeuren en – fronten zijn een betaalbaar alternatief

Een interessant geprijsd alternatief voor massief notenhouten keukendeuren en -fronten ? Neem dan snel contact met ons op, want buiten de website om kunnen wij ook deuren en fronten voor u maken van fineer. Bel of mail ons voor meer informatie.

 

 

 

notenhouten keukendeuren

notenhouten keukendeuren op maat voor u gemaakt

QATRINA gaat verder dan andere aanbieders

QATRINA gaat verder dan maatwerk alleen. Zo kunnen wij uw nieuwe keukendeuren en -fronten helemaal kant en klaar bij u afleveren. Wij voorzien ze dan van uitsparingen voor de scharnieren, frezen desgewenst onzichtbare handgrepen voor u in en behandelen ze vervolgens met een professionele 2 componenten houtolie. Op aanvraag is mat of zijdeglans transparant gelakt ook mogelijk. QATRINA staat voor maatwerk en (veel) meer !

 

Bent u geïnteresseerd in onze notenhouten keukendeuren ?