notenhouten keukenblad

houten werkblad op maat

Een schitterend notenhouten keukenblad, op maat voor u gemaakt door QATRINA   

Wanneer u op zoekt bent naar een prachtig notenhouten keukenblad, dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres. De sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel kunnen wij er desgewenst ook al voor u in maken: zo is het keukenblad al helemaal klaar om gemonteerd te worden.

Bestel heel gemakkelijk een notenhouten keukenblad in de afmeting en vorm die u graag wilt.

Ook keukenbladen in een andere houtsoort dan notenhout is geen probleem, want wij leveren nog veel meer houtsoorten. Klik hier voor onze andere houtsoorten, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Keukenbladen leveren wij in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Wij gebruiken alleen de allerbeste houtkwaliteit, en onze keukenbladen zijn bovendien allemaal FSC gekeurd.

Mocht u meer informatie wensen: neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

 

notenhouten keukenblad

Notenhouten keukenblad

 

Keukenbladen in verschillende houtsoorten leverbaar

Veel van onze keukenbladen worden besteld in massief eikenhout en in massief Amerikaans notenhout.

Bij nader inzien wilt u toch liever een keukenblad in een andere houtsoort ? Klik dan hier voor het overzicht van onze andere houtsoorten. Heeft u hulp of advies nodig ? Neem dan gewoon even contact met ons op per mail of telefoon.

Natuurlijk zijn ook wij gebonden aan de maximaal leverbare lengtes voor de verschillende houtsoorten .
Vol massief eikenhout en Amerikaans notenhout is in doorgaande lamel over het algemeen bij onze leveranciers verkrijgbaar tot een maximale  lengte van 4 meter.
Een keukenblad langer dan 4 meter kan wel, maar in een andere uitvoering: in vingerlas of in kopshout.

Een vingerlas keukenblad bestaat uit relatief korte stukjes (massief) hout, d.m.v. een houtverbinding (de vingerlas) aan elkaar verlijmd.

Keukenbladen in kopshout bestaan uit massieve blokjes hout van circa 43×43 millimeter, die met de hand (!) aan elkaar verlijmd worden, tot het uiteindelijke keukenblad.

Zowel keukenbladen in vingerlas als in kopshout, zijn bij ons te bestellen tot een lengte van wel 7 meter !  Nog langer is technisch wel mogelijk, maar is per vrachtwagen niet meer te vervoeren.

 

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten keukenblad ?