notenhouten kastdeuren

notenhouten kastdeuren

Exclusieve notenhouten kastdeuren, exact op maat voor u gemaakt

Zijn uw bestaande deuren hoognodig aan vervanging toe of krijgt u binnenkort een nieuwe keuken ? Denk dan ook eens aan massief notenhouten kastdeuren van QATRINA ! Wij leveren ze op maat gemaakt in iedere door u gewenste afmeting en vorm. Haal meer sfeer in huis en ga voor massief houten kastdeuren !

Bij QATRINA krijgt u serieus waar voor uw geld: wij werken al geruime tijd samen met verschillende producenten verspreidt over Europa. Hierdoor kunnen wij u onze kastdeuren voor zeer interessante prijzen aanbieden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, mail ons dan gerust even.

Wij maken op maat tot op de millimeter nauwkeurig in iedere door u gewenste vorm. Alles is mogelijk, van heel groot tot heel klein. Heeft u een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA op het oog, maar twijfelt u nog over de te kiezen deurtjes ? Onze producenten beschikken over werktekeningen van zo goed als alle gangbare kastsystemen, dus de deuren die u nodig heeft kunnen wij gewoon voor u maken.

De meeste van onze klanten bestellen de kastdeuren in massief eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: wij leveren onder meer kersen, essen, noten en beuken kastdeuren op maat. Het overzicht met onze overige leverbare houtsoorten vindt u op de website. Bel of mail ons even indien u hierover nog vragen heeft.

Massief houten kastdeuren leveren wij standaard in een vlakke, moderne uitvoering. Voor mensen die (nog) meer sfeer in huis willen halen zijn op aanvraag ook kastdeuren in verschillende paneeluitvoeringen verkrijgbaar. neem hiervoor even contact met ons op.

Kastdeuren gemaakt van notenhout kunt u bij ons bestellen in een fraaie egale A-kwaliteit en een licht rustieke B-kwaliteit. Ons notenhout is gegarandeerd FSC gecertificeerd en wordt exclusief voor u op kleur en structuur geselecteerd.

Een interessant geprijsd alternatief voor massief notenhouten kastdeuren: notenhouten fineerfronten en – deuren

Notenhout is de duurste houtsoort die wij leveren: u zou dus kunnen overwegen ze te laten maken in een fineeruitvoering. Een schitterend kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs ! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bezoek onze website.

 

 

 

notenhouten kastdeuren

notenhouten kastdeuren op maat

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk en nog veel meer

Maatwerk en meer: dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !
Indien gewenst bestelt u bij ons kant en klaar zodat u de deuren alleen nog hoeft te monteren. De uitspringen voor de scharnieren, eventueel onzichtbaar ingefreesde handgrepen: het kan allemaal !  Al kant en klaar geolied of gelakt ? Ook dat is geen probleem. Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk, maar nog veel meer !

 

Bent u geïnteresseerd in onze prachtige notenhouten kastdeuren ?