noten werkblad

noten werkblad

Een massief noten werkblad bestelt u bij QATRINA gewoon voordelig online op maat

Bij de keukenleverancier niet kunnen vinden wat u zoekt ? Een massief noten werkblad bestelt u gewoon op maat bij QATRINA ! Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen ? Bel of mail ons dan even uw wensen: Team QATRINA staat klaar voor u.

De core business van QATRINA is eikenhout op maat leveren: dit bestelt u gemakkelijk zelf online via onze website. Buiten de website om is echter veel meer mogelijk: zo leveren wij onder andere ook acacia-, kersen-, essen-, beuken- en notenhouten werkbladen. De verschillende mogelijkheden vindt u hier. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bij een werkblad voor bijvoorbeeld in de keuken moeten doorgaans ook sparingen in het blad gemaakt worden voor onder meer de wasbak(ken), het kooktoestel en eventuele andere apparatuur. Omdat wij met zeer hoogwaardige (computergestuurde) freesapparatuur werken, kunnen wij dit allemaal tot op de millimeter nauwkeurig voor u verzorgen. Het enige dat we dan wel van u nodig hebben is een duidelijke tekening of schets van het geheel.

Onze houtvoorraad bevindt zich buiten Nederland: wij werken met vaste producenten in Oost Europa. Het door ons gebruikte hout is zonder uitzondering FSC gecertificeerd en wordt op een duurzame wijze verwerkt tot werkblad. Dit alles resulteert in een betaalbaar, hoogwaardig noten werkblad.

Een massief houten paneel omzetten naar een kant en klaar werkblad vergt nog wel een aantal handelingen. Het paneel wordt eerst geschuurd met een grove korrel, vervolgens nogmaals met een fijne korrel en de scherpe randen worden iets afgeschuurd.
Het blad is dan klaar om verder behandeld te worden met een transparante lak of een twee componenten houtolie. Wilt u het blad in de keuken of badkamer gaan gebruiken, dan raden wij lakken af. Hout werkt waardoor er kleine scheurtjes in de lak kunnen ontstaan die gevoelig zijn voor vochtindringing.

Exclusief Amerikaans notenhout: u vindt het bij QATRINA

Bij ons wordt het hout stuk voor stuk op kleur en structuur geselecteerd: alleen het beste hout is voor ons goed genoeg. Een notenhouten werkblad kunt u bij ons bestellen met een dikte van 20, 30 of 40 mm. massief, samengesteld uit aan elkaar gelijmde doorgaande lamellen. Neem voor dikkere werkbladen even contact met ons op, want wij kunnen het blad eventueel ook voor u opdikken.

 

 

 

noten werkblad

Op voorraad voor de handige klusser: notenhouten en eikenhouten standaardpanelen

Onze voorraadpanelen kunnen wij razendsnel bij u thuis afleveren, dus wilt u niet wachten op maatwerk ? Klik dan hier voor onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in een noten werkblad ?