noten keukenblad

noten keukenblad

U bestelt het bij QATRINA gewoon voordelig online: een prachtig noten keukenblad

Toe aan een nieuw keukenblad en u wilt een keer wat anders dan eikenhout ? Bij QATRINA kunt u heel eenvoudig een fraai noten keukenblad bestellen. Geef ons de gewenste vorm, afmetingen en dikte door en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Bij QATRINA kunt u zelf online uw nieuwe keukenblad van Slavonisch eiken bestellen, maar buiten de website om zijn veel meer houtsoorten mogelijk. Zo leveren wij naast eikenhout ook acaciahout, beukenhout, kersenhout, essenhout en notenhout op maat. Een volledig overzicht en meer informatie treft u op de website. Heeft u hulp nodig, bel of mail ons dan even.

Een keukenblad is uiteraard wat anders dan een doorsnee houten paneel. Zo zullen er sparingen moeten worden aangebracht voor de benodigde spoelbakken, het kooktoestel en een of meerdere kranen. Bij QATRINA kunt u dat allemaal al laten aanbrengen, want wij gaan (veel) verder dan de gemiddelde keukenleverancier. Wij maken op maat tot op de millimeter nauwkeurig zoals u het wilt hebben.

Het hout voor onze keukenbladen wordt geleverd door onze vaste, voordelige producenten buiten Nederland, is FSC gecertificeerd en absoluut milieuvriendelijk verwerkt. Voor een betaalbaar, duurzaam noten keukenblad moet u dus bij QATRINA zijn.

Om van een houten paneel een keukenblad te maken moet er wel het een en ander gebeuren. Allereerst wordt paneel geschuurd met korrel 80, om het oppervlak perfect glad te maken. Daarna wordt het nogmaals geschuurd met korrel 120 en worden de scherpe randen er afgeschuurd. Nu is het gereed om verder af te werken met een goede houtolie. Lakken raden wij bij keukenbladen af: door de werking van het hout kunnen er scheurtjes in de lak ontstaan waar vocht in kan dringen.

Voor een exclusief noten keukenblad zit u goed bij QATRINA

Notenhout leveren wij met een dikte van 20, 30 en 40 mm. opgebouwd uit in de breedte met elkaar verlijmde doorgaande lamellen. Een keukenblad dikker dan 40 mm. is mogelijk op aanvraag: wij brengen dan rondom een zogenaamde opdikrand aan. Op deze wijze kunnen wij keukenbladen leveren tot 80 mm. dik maximaal. Ons massief hout wordt op kleur en structuur uitgezocht: u krijgt gegarandeerd het allerbeste in huis.

 

 

 

noten keukenblad

noten keukenblad

Panelen op voorraad in noten- en in eikenhout voor de handige doe-het-zelver

U heeft het binnen een aantal dagen in huis: een notenhouten of eikenhouten paneel uit voorraad in verschillende diktes en afmetingen. Kijk op de website en bestel vandaag nog !

Bent u geïnteresseerd in een noten keukenblad ?