noestvrij eikenhouten tablet

noestvrij eikenhouten tablet

Een noestvrij eikenhouten tablet ? Welkom bij QATRINA !

Voor een noestvrij eikenhouten tablet zit u goed bij QATRINA: wij leveren ze voordelig online en exact op maat gemaakt ! Uw bestelling wordt vervolgens door onze eigen koeriersdienst bij u thuis afgeleverd. Specifieke bewerkingen zoals bijvoorbeeld afgeronde hoeken, sparingen of heel aparte vormen: wij draaien er onze hand niet voor om ! Het kan allemaal gemaakt worden met behulp van onze computergestuurde machines. Mocht u dus iets aparts willen laten maken, neem dan gerust contact met ons op, want bij QATRINA is zo goed als alles mogelijk.

U hoeft er deur niet eens meer voor uit, want bestellen kan gewoon online op uw computer. Maak uw keuze uit de beschikbare houtkwaliteit, voer de afmetingen in en selecteer een dikte. Tabletten kunt u bij ons in een onbehandelde, maar ook in een behandelde uitvoering bestellen. Uw tabletten worden door ons dan behandeld met Rubio Monocoat: een hoogwaardige 2K houtolie die een zeer goede bescherming geeft. Gelakte tabletten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Een noestvrij eikenhouten tablet is mogelijk, maar ook tabletten in een rustieke en in een licht rustieke kwaliteit kunnen wij voor u maken. De diverse mogelijkheden vindt u op de website: klik hier.

Een prachtige lichte kleur en oersterk: massief Slavonisch eikenhout

Massief Slavonisch eiken. Een prachtige lichte kleur en zeer goed bestand tegen kromtrekken. Met de hand door professionals geselecteerd en uiteraard FSC gecertificeerd. Gegarandeerd duurzaam verwerkt.
U kunt bij ons tabletten bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout.

Extra lange lengtes in vingerlas of in kopshout zijn op zich geen probleem, maar tabletten in doorgaande lamellen langer dan 3500 mm. moeten wij voor u aanvragen: dergelijke lengtes zijn lastig te krijgen.

Heeft u een beperkt budget ? Dan is een fineertablet wellicht een goed alternatief voor u

Massief houten tabletten overschrijden uw budget ? Neem dan eens een kijkje bij onze eiken tabletten van fineer: interessant geprijsd, maar wel van een zeer hoge kwaliteit. Fineertabletten zijn verkrijgbaar in noestvrij en in rustiek eiken met verschillende randafwerkingen en zijn in vijf diktes leverbaar.

 

 

 

noestvrij eikenhouten tablet

Houten tabletten direct uit voorraad: meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes

Onze koerier brengt ze binnen een paar (werk)dagen bij u thuis: onze houten tabletten uit voorraad. Klik hier en u kunt snel met uw klus beginnen !

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eikenhouten tablet ?