noestvrij eikenhouten panelen

noestvrij eikenhouten panelen

Heeft u noestvrij eikenhouten panelen nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig op maat !

Heeft u zelf een kast ontworpen die u wilt maken en heeft u hiervoor noestvrij eikenhouten panelen op maat nodig ? Bestel ze dan voordelig online bij QATRINA ! Exact op maat en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd: wie wil dat nou niet ? Ronde hoeken aan uw panelen, uitgefreesde sparingen of een schuine/verjongde rand rondom: bij QATRINA is het allemaal mogelijk ! Dus heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.

Eikenhouten panelen bestellen gaat tegenwoordig heerlijk relaxt online: houtleveranciers afstruinen is niet meer nodig. Kies vanaf de bank thuis de gewenste houtkwaliteit, voer de maten in en maak een keuze uit de beschikbare diktes.
Onze panelen worden standaard onbehandeld geleverd, maar wij kunnen ze eventueel ook al voor u behandelen met een twee componenten houtolie of transparante lak.

Via onze webshop zijn naast noestvrij eikenhouten panelen ook panelen in een rustieke of een licht rustieke uitvoering verkrijgbaar. Voor andere houtsoorten dan eiken verwijzen wij u graag naar het overzicht op onze website (klik hier) of neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Slavonisch eiken: de allermooiste eikensoort 

Zonder te overdrijven durven wij te stellen dat onze Slavonisch eiken panelen beduidend harder en mooier van kleur zijn dan het veel aangeboden Europese eiken. Ons eikenhout wordt speciaal voor ons op structuur en uitstraling uitgezocht, is altijd FSC gecertificeerd en wordt duurzaam verwerkt. Onze panelen zijn verkrijgbaar in vingerlas, in kopshoutuitvoering en in doorgaande lamellen.

Langere lengtes in kopshout en in vingerlas zijn over het algemeen geen probleem, maar panelen in doorgaande lamellen langer dan 3500 mm. zullen wij voor u moet aanvragen. Dit is helaas niet altijd beschikbaar.

Eiken panelen voor een vriendelijke prijs ? Dan zijn onze panelen van dik eikenfineer iets voor u !

Gegarandeerde kwaliteit voor een interessante prijs en nauwelijks van massief te onderscheiden: onze panelen van dik eikenfineer. Exact op maat te bestellen in noestvrij en in rustiek. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig ? Schroom dan niet ons even te bellen of mailen.

 

 

 

noestvrij eikenhouten panelen

QATRINA: ook voor standaardpanelen uit voorraad

Direct leverbaar uit ons magazijn: massief houten standaardpanelen in verschillende maten en diktes verkrijgbaar. Wij leveren ze binnen een paar dagen bij u af, dus bestel vandaag nog en u kunt er snel mee aan de slag !

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eikenhouten panelen ?