noestvrij eiken werkbladen op maat

noestvrij eiken werkbladen op maat

Massieve noestvrij eiken werkbladen op maat ? QATRINA maakt ze tot op de millimeter nauwkeurig !

Maar weinig anderen kunnen het leveren: noestvrij eiken werkbladen op maat. QATRINA maakt ze tot op de mm. nauwkeurig: vrijwel iedere vorm of afmeting is mogelijk. Onze noestvrij eiken werkbladen op maat zijn absoluut een aanwinst voor ieder interieur !

De eiken werkbladen worden gemaakt van prachtig licht massief Slavonisch eikenhout. Een zeer harde eikensoort die van zichzelf al zeer goed bestand is tegen eventueel kromtrekken of torderen. Foutvrij eiken, oftewel noestvrij eiken, wordt altijd op kleur en structuur uitgezocht. Alleen het allerbeste en mooiste hout is goed genoeg voor onze werkbladen. Zeer redelijke prijzen, een gegarandeerd milieuvriendelijke productie en uitsluitend FSC gekeurd hout. Een waarborg voor een verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Bestel eenvoudig en voordelig zelf uw massief Slavonisch eiken werkblad. Verkrijgbaar in foutvrije/noestvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Werkbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Kijk gerust even op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Team QATRINA staat voor u klaar !

Werkbladen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 millimeter dik. Onze standaarddiktes zijn 20, 30 en 40 millimeter. Heeft u een andere dikte voor ogen ?  Op aanvraag zijn tussenliggende diktes eventueel mogelijk.

Naast bladen in doorgaande lamel en vingerlas, leveren wij ook exclusieve kopshout werkbladen. Online te bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken, maar op aanvraag evt. ook in een andere houtsoort.  Op zoek naar een mooi werkblad voor een redelijke prijs ? Kijk dan even op onze website !

 

 

 

noestvrij eiken werkbladen op maat

noestvrij eiken werkblad (kops eiken)

 

Wij zagen geen standaardpanelen op maat, wij maken werkbladen op maat ! 

Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders op het internet. Vrijwel allemaal zagen ze houten standaard panelen voor u op maat tegen hoge zaagkosten.

De werkbladen van QATRINA worden stuk voor stuk nog met de hand opgebouwd. Bij doorgaande lamellen en vingerlasbladen worden de lamellen eerst evenwichtig over het oppervlak verdeeld zodat geen heel smalle lamellen aan de randen ontstaan. Iets dat bij een verzaagd paneel zeer vaak voorkomt en zichtbaar afbreuk doet aan het geheel. Neem dus gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken werkbladen op maat ?