noestvrij eiken vensterbanken

noestvrij eiken vensterbanken

Noestvrij eiken vensterbanken op maat bestelt u voordelig online bij QATRINA

Precies op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig: voor noestvrij eiken vensterbanken moet u bij QATRINA zijn ! Wij leveren massief eiken vensterbanken in meerdere uitvoeringen: u kunt bij ons kiezen uit noestvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken vensterbanken. Bestellen kan eenvoudig online, en wij bezorgen ze met onze eigen koeriersdienst bij u thuis !

Bij QATRINA kunt u naast eiken vensterbanken ook terecht voor vensterbanken in een andere houtsoort. Deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. Wij hebben voor u een overzicht van de mogelijkheden op de site geplaatst: klik hier.

Wij gebruiken geen Europees eikenhout, maar Slavonisch eiken. Een beduidend hardere en mooiere houtsoort dan de Europese variant. Slavonisch eiken heeft een mooie lichte kleur en een zeer fijne tekening. Het hout wordt op structuur en kleur geselecteerd en is gegarandeerd FSC gecertificeerd: een waarborg voor duurzame kwaliteit.

Onze eiken vensterbanken zijn verkrijgbaar in 4 diktes in doorgaande lamellen en in een vingerlasopbouw. Extra lange vensterbanken in doorgaande lamellen zullen wij moeten aanvragen bij onze producenten: langer dan 3,5 meter is niet altijd voorradig. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prachtige noestvrij eiken vensterbanken bestelt u voordelig bij QATRINA: iedere vorm is mogelijk en ook evt. uitsparingen zijn geen probleem. Wij maken de vensterbanken gewoon op maat zoals u ze graag wilt hebben. Heeft u een speciale vorm nodig ? bel of mail ons.

 

Vensterbanken van eiken fineer: ook dat is mogelijk bij QATRINA 

Een hoogwaardig alternatief voor massief houten vensterbanken zijn onze fineervensterbanken. Vriendelijk geprijsd, leverbaar in 5 verschillende diktes in een noestvrije/foutvrije en een rustieke eikenkwaliteit. U vindt hierover meer informatie op onze website (klik hier), maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij staan u graag te woord.

 

 

 

noestvrij eiken vensterbanken

 

Zelf aan de slag ? Kijk dan bij onze voorraad standaardpanelen !

U wilt zelf uw vensterbanken op maat maken ? Kijk dan bij onze voorraadpanelen: ze staan klaar in ons magazijn ! Meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes zijn op voorraad en wij kunnen ze vervolgens razendsnel bij u af thuis afleveren.
Dus heeft u goed gereedschap tot uw beschikking ? Kijk dan snel op de website bij onze categorie voorraadpanelen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Voor eventuele vragen kunt u uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken vensterbanken ?