noestvrij eiken tafelbladen op maat

noestvrij eiken tafelblad

Noestvrij eiken tafelbladen op maat bestelt u gewoon bij QATRINA

Vol massieve noestvrij eiken tafelbladen op maat: lastig te vinden in Nederland en in België, maar bij ons bestelt u ze gemakkelijk zelf online. Alleen de allerbeste houtkwaliteit is voor ons goed genoeg, dus waarom zou u verder zoeken ? Bestel uw noestvrij eiken tafelbladen op maat voordelig bij QATRINA !

Eiken tafelbladen maken wij van het fraaie Slavonisch eiken. Een van de hardere eikensoorten, en zodoende heel goed bestand tegen kromtrekken. Wij selecteren het foutvrij/noestvrij eiken eerst op kleur en structuur. Daarna wordt het hout verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad. Interessant geprijsd, een hoogwaardige houtkwaliteit, en alles FSC gekeurd.

Eikenhouten tafelbladen kunt u bij ons heel eenvoudig zelf in de webshop bestellen. Wij leveren eiken in noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek.
Naast Slavonisch eiken, zijn ook andere houtsoorten op aanvraag leverbaar. Kijk op onze website voor een overzicht, en neem bij vragen gewoon even contact met ons op.

Tafelbladen zijn bij ons te bestellen in vingerlas en in doorgaande lamellen. De maximaal leverbare dikte in massieve uitvoering bedraagt 40 mm. Wij leveren vier standaarddiktes, maar andere diktes zijn op aanvraag ook mogelijk. Zoekt u blad dikker dan 40 mm. ? Dat kan wel: dan voorzien wij het blad van een zogenaamde opdikrand. Dit is mogelijk tot maximaal 80 mm. dikte (40 mm. massief, voorzien van 40 mm. opdikrand). Voor een zeer exclusief tafelblad verwijzen wij u ook nog graag naar onze tafelbladen van kopshout: in onze webwinkel te bestellen in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren ons kopshout standaard in 60 mm, dikte, maar dikker kan ook: tot 120 mm. dik maximaal.

 

 

 

noestvrij eiken tafelbladen op maat

Noestvrij eiken tafelblad

 

Wij maken tafelbladen op maat, wij verzagen geen standaardpanelen op maat 

Standaard maten en standaard panelen kennen wij niet: wij maken tafelbladen op maat. Veel internetcowboys, doen het anders, en verzagen alleen standaardpanelen voor u op maat. Natuurlijk is het eindresultaat hier van beduidend mindere kwaliteit, omdat deze panelen klakkeloos op willekeurige plaatsen worden afgezaagd, en de oorspronkelijke evenwichtige lamelverdeling om zeep wordt geholpen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken tafelbladen op maat ?