noestvrij eiken paneel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een noestvrij eiken paneel, tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een schitterend noestvrij eiken paneel bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA.

Bij ons kunt u helaas geen standaardpanelen bestellen, want wij maken uitsluitend panelen op maat voor onze klanten. Wij leveren ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen in zo goed als elke gewenste afmeting. Omdat wij met de allernieuwste apparatuur werken, kunnen wij ook heel ingewikkelde vormen gewoon voor u realiseren. Meer info ? Neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

Een mooi noestvrij eiken paneel, ook wel foutvrij eiken genoemd, leveren wij direct via onze webshop.
Naast noestvrij eiken en licht rustiek eiken, leveren wij ook rustiek eiken en andere houtsoorten dan eiken. Kijk voor een overzicht van onze leverbare houtsoorten even op onze website.

QATRINA staat voor topkwaliteit, een duurzame productie, en gunstige prijzen. Onze producten zijn uiteraard ook allemaal FSC gekeurd.

Noestvrij/foutvrij eiken is bij ons bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas. De maximale dikte die wij massief kunnen leveren is 40 mm. Wij leveren ons hout in verschillende diktes, maar ook andere/tussenliggende diktes zijn op aanvraag mogelijk.

 

 

 

noestvrij eiken paneel

Noestvrij eiken (foutvrij eiken)

 

Foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken en andere houtsoorten: allemaal op maat voor u gemaakt

Via onze webshop kunt u eiken bestellen tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag leveren wij echter ook (veel) langer en breder.
Onze kopshout en vingerlas panelen leveren wij zelfs tot wel zeven meter lang. Panelen opgebouwd uit doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn spaarzaam, en niet altijd voorradig. Neem hiervoor even contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

QATRINA, voor prachtig foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en ook veel andere houtsoorten, omdat wij diversiteit belangrijk vinden. Kijk gerust even op onze website, of neem meteen contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken paneel ?