noestvrij eiken paneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig noestvrij eiken paneel op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een noestvrij eiken paneel op maat bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer.

Standaardmaten kennen wij niet, want wij maken panelen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Bestel gemakkelijk ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen. Wij leveren ze in bijna elke gewenste afmeting. Onze leveranciers werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines, daardoor kunnen wij ook de meest ingewikkelde vormen voor u maken. Behoefte aan meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

Een massief noestvrij eiken paneel op maat leveren direct online via de website.
In onze webshop kunt u helemaal zelf mooie eiken panelen op maat bestellen.
Naast noestvrij eiken en licht rustiek eiken, kunt u bij ons ook rustiek eiken en andere houtsoorten bestellen. Kijk daarvoor even naar ons overzicht op onze website.

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, en betaalbare prijzen. Het door ons gebruikte hout is daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren noestvrij eikenhout in doorgaande lamellen en in vingerlas. Maximaal kunnen wij een dikte leveren van 40 mm. massief. Uiteraard te bestellen in meerdere diktes, maar ook andere/tussenliggende diktes zijn mogelijk.

 

 

 

noestvrij eiken paneel op maat

Noestvrij eiken paneel op maat (foutvrij eiken)

Diverse uitvoeringen in eikenhout en andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat

Online in onze webshop bestelt u eenvoudig zelf eiken panelen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout leveren wij online tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag kunt u echter ook (veel) langer en breder bij ons bestellen: kopshout en vingerlas leveren wij tot een lengte van wel zeven meter. Doorgaande lamellen panelen langer dan 3,5 meter zijn helaas niet altijd voorradig. Neem in dat geval even contact met ons op, dan checken wij voor u de laatste stand van zaken.

Foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken, en veel andere houtsoorten: QATRINA levert het allemaal op maat !
Kijk voor een overzicht even op onze website, of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken paneel op maat ?