noestvrij eiken op maat gemaakt

noestvrij eiken op maat gemaakt

Vol massief noestvrij eiken op maat gemaakt ? bestel het voordelig bij QATRINA !

Bij QATRINA bent u aan het goede adres voor hout op maat ! Naast noestvrij eiken op maat gemaakt kunnen wij ook eikenhout op maat gemaakt aanbieden in een licht rustieke en een rustieke uitvoering. Iedere vorm en afmeting is mogelijk ! Bij ons hoeft u niet zelf te sjouwen en ook een aanhanger achter de auto is niet nodig: bestellen kan gewoon thuis online en onze koerier zorgt voor een correcte levering bij u thuis. Gemak dient de mens !

Wij leveren naast eiken op maat op aanvraag ook veel andere houtsoorten. Een handig overzicht hiervan vindt op de website: klik hier. Team QATRINA staat voor u klaar, dus heeft u vragen: bel of mail ons dan even.

QATRINA levert geen Europees eiken, maar schitterend Slavonisch eiken: een mooie lichte houtsoort, oersterk en exclusief voor ons gekweekt in Roemenië en Kroatië. FSC gecertificeerd en gegarandeerd duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct. Met minder nemen wij geen genoegen.

Massief noestvrij eiken op maat gemaakt kunt u in verschillende diktes bij ons bestellen. Het hout is leverbaar in een doorgaande lameluitvoering en in vingerlas. Neem contact met ons op indien u (extra) lange lengtes nodig heeft: deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wilt u graag een fantasie vorm laten maken of moeten er bijvoorbeeld sparingen worden aangebracht ? Bel of mail ons dan uw wensen, want bij QATRINA bent u voor massief hout op maat gemaakt helemaal aan het juiste adres !

Ook eiken fineer op maat gemaakt is mogelijk bij QATRINA 

Ook eiken fineer op maat gemaakt is mogelijk. Of u het nou als werkblad of als tafelblad wilt gaan gebruiken: eiken fineer is zeker het overwegen waard. Interessant geprijsd en tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden. Eiken fineer leveren wij in een noestvrije en een rustieke uitvoering in vijf verschillende diktes: kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

noestvrij eiken op maat gemaakt

 

QATRINA, ook voor panelen uit voorraad 

Ook voor (standaard)panelen uit voorraad kunt u bij ons terecht. Onze standaardpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere courante afmetingen en verschillende diktes in een noestvrije, licht rustieke en rustieke uitvoering. Neem hiervoor een kijkje bij onze voorraadpanelen: u heeft ze al binnen enkele dagen in huis ! Snel aan de slag met uw klus ? Bestel dan nog vandaag een voorraad standaardpaneel van QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in ons noestvrij eiken op maat gemaakt ?