noestvrij eiken kookeiland

foutvrij eiken kookeiland

Een fraai noestvrij eiken kookeiland bestelt u voordelig op maat bij QATRINA

Een prachtig massief noestvrij eiken kookeiland bestelt u heel gemakkelijk online in onze webshop. Bij QATRINA krijgt u alleen de allerbeste kwaliteit in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

Bestellen in onze webwinkel is een fluitje van een cent: u vult de gewenste afmetingen en dikte in, kiest eventueel een verdere afwerking, en klaar is Kees. Naast noestvrij/foutvrij eiken, leveren wij ook licht rustiek eiken en rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Een overzicht hiervan treft u onze website.

Onze massief houten bladen maken wij in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm. Dus bent u op zoek naar een niet alledaagse vorm, neem dan even contact met ons op. Ook de sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel kunnen wij er alvast voor u in maken.

Een vol massief noestvrij eiken kookeiland wordt nog met de hand door onze producenten opgebouwd. Naast de gewenste houtsoort, kunt u nog een keuze maken voor wat betreft de uitvoering: wij leveren onze bladen namelijk in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Alleen de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Allemaal milieuvriendelijk geproduceerd, en FSC gekeurd.

 

 

 

noestvrij eiken kookeiland

Noestvrij eiken kookeiland

 

Wij maken alles op maat: voorraadbladen leveren wij niet

Bij ons wordt alles stuk voor stuk op maat gemaakt. Wij brengen dan ook geen bijkomende kosten voor reststukken in rekening, want die zijn er gewoon niet. U betaalt alleen voor wat u bestelt.

Heerlijk eenvoudig vanaf de bank thuis een kookeiland bestellen, op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.
U bepaalt het gewoon allemaal zelf: een massief eiken blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout. Of misschien toch een andere houtsoort ?

In doorgaande lamel en vingerlas leveren wij massief tot maximaal 40 mm. dik. Dikker kan ook: wij maken dan een zogenaamde opdikrand aan het blad. Zo kunnen wij tot maximaal 80 mm. dik leveren: 40 mm. dik massief, en 40 mm. opdikrand. Kopshout eiken leveren wij online in 60 mm. dik, maar kopshout in een andere houtsoort of dikker is ook mogelijk op aanvraag. Neemt u bij vragen gerust even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken kookeiland ?