noestvrij eiken keukentafel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtige noestvrij eiken keukentafel stelt u helemaal zelf samen bij QATRINA 

Stel hem online zelf samen: uw nieuwe noestvrij eiken keukentafel. Wij leveren houten tafelbladen exact op maat in de door u gewenste afmetingen, maar daarnaast leveren wij ook nog stalen en houten tafel onderstellen. Bij ons stelt u dus heel gemakkelijk helemaal zelf uw keukentafel samen, door er zelf nog een bijpassend stalen of houten onderstel bij te zoeken.

Kiest u maar: een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig keukentafelblad: wij leveren het allemaal op maat gemaakt.
Met onze moderne houtbewerkingsmachines maken wij zelfs de meest ingewikkelde vormen. Mocht u een ingewikkelde vorm in gedachten hebben, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw prachtige noestvrij eiken keukentafel bestelt u vervolgens heel gemakkelijk online in onze webshop. Naast ons massief noestvrij eiken, kunt u daar eventueel ook licht rustiek eiken en rustiek eiken tafelbladen bestellen. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website. De diverse mogelijkheden hebben wij daar voor u op een rijtje gezet.

Betaalbare kwaliteit, een duurzame productie, en alles FSC gekeurd. Welkom bij QATRINA.

De tafelbladen zijn in twee verschillende uitvoeringen te bestellen: in vingerlas en in doorgaande lamellen, massief leverbaar tot een dikte van maximaal 40 mm. in vier standaarddiktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.

 

 

 

noestvrij eiken tafelblad

Foutvrij eiken

Wij maken het voor u op maat, in Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten !

Vol massief houten tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, maar ook in kopshout: bij QATRINA bestelt u ze gewoon online op maat.
Onze tafelbladen leveren wij online tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterLanger of breder is mogelijk op aanvraag.

Naast tafelbladen leveren wij tevens houten en stalen onderstellen. Mocht u een helpende hand wensen bij het samenstellen: neem dan even contact met ons op.

QATRINA, omdat wij staan voor goede service, en alleen de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken keukentafel ?