noestvrij eiken keukenfronten

noestvrij eiken keukenfronten

U zoekt noestvrij eiken keukenfronten ? Bestel ze dan voordelig op maat bij QATRINA !

Exclusieve massief noestvrij eiken keukenfronten voor aantrekkelijke prijzen ? Welkom bij QATRINA ! Wij leveren alleen massief houten keukenfronten: voor gefineerde keukenfronten verzoeken wij u een andere leverancier raadplegen.

Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle badkamer of keuken, dan zijn noestvrij eiken keukenfronten zeker het overwegen waard. Deze zijn heel eenvoudig te gebruiken als vervanging van bestaande fronten, maar uiteraard ook geschikt om te gebruiken in uw nieuwe badkamer of keuken.
Wij leveren keukenfronten standaard in een moderne vlakke uitvoering. Geen opsmuk, maar eerlijke strakke keukenfronten en -deuren. Omdat massief hout van nature wil gaan torderen en/of kromtrekken worden de keukendeuren allemaal voorzien van ingefreesde gelakte stalen strippen. Dit gebeurt onzichtbaar: de strippen zitten helemaal weggewerkt in het hout.

Het gebruikte hout voor de fronten en deuren is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een waarborg voor verantwoord bosbeheer en kwaliteit.

Eiken keukenfronten en -deuren zijn in drie kwaliteiten leverbaar: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Rustiek eiken keukenfronten en -deuren zijn tevens leverbaar in fijnbezaagde uitvoering. Hierdoor wordt een uiterst robuust uiterlijk gecreëerd. Fronten en -deuren in andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Op onze website hebben wij de diverse mogelijkheden op een rijtje gezet: klik hier. Bij vragen kunt u natuurlijk gewoon even contact met ons opnemen.

 

 

 

noestvrij eiken keukenfronten

Noestvrij eiken keukenfronten

 

Massief eiken fronten en -deuren op maat voor u gemaakt: ook leverbaar in andere houtsoorten

Onze specialiteit is maatwerk, maar ook voor extra bewerkingen van de fronten en deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Desgewenst maken wij de sparingen voor de scharnieren er al meteen voor u in. Bij QATRINA is bijna alles mogelijk: wij leveren ‘standaarddeuren’ maar ook hele kleine en hele grote deuren zijn geen probleem. Bel of mail ons even: wij staan voor u klaar.

U wilt graag nog meer sfeer in uw keuken of badkamer ? Wij leveren ook eiken paneelfronten en -deuren, uiteraard ook allemaal weer op maat voor u gemaakt.. Deze fronten en -deuren worden samengesteld uit massief eiken panelen voorzien van een massief eiken omlijsting. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukenfronten ?