noestvrij eiken keukenfronten op maat

noestvrij eiken keukenfronten op maat

Noestvrij eiken keukenfronten op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Mooie massieve noestvrij eiken keukenfronten op maat bestellen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres: wij leveren keukenfronten voor zeer aantrekkelijke prijzen, maar wel alleen gemaakt van massief hout: voor gefineerde keukenfronten moet u helaas op zoek naar een andere leverancier.

Toe aan wat anders en meer sfeer in de keuken ? In dat geval zijn noestvrij eiken keukenfronten op maat zeker iets voor u. QATRINA levert fronten met een moderne uitstraling. Geen flauwekul, maar gewoon strakke massief houten keukenfronten en -deuren. Massief hout wil van nature kromtrekken. Daarom worden onze kastdeuren altijd versterkt met onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen. De strippen zitten compleet weggewerkt in het deurtje, u ziet er niets meer van. Uiteraard is het gebruikte hout duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een absolute garantie voor verantwoord bosbeheer.

Onze eikenhouten frontjes en -deurtjes zijn leverbaar in drie kwaliteiten: u heeft de keuze uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout. De rustiek eiken frontjes en -deurtjes zijn ook nog te bestellen in een fraaie fijnbezaagde uitvoering, waardoor een extra ruige uitstraling ontstaat.
Keukenfronten in een andere houtsoort dan eiken kan ook. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier. Neem bij vragen even contact met ons op.

 

 

noestvrij eiken keukenfronten op maat

Noestvrij eiken keukenfronten op maat

 

Mooie fronten en -deuren op maat voor u gemaakt in eiken, maar ook leverbaar in een andere houtsoort

Wij zijn specialist in maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Dat betekent dat wij ook eventuele extra bewerkingen kunnen uitvoeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de sparingen voor de scharnieren al voor u infrezen, zodat u de deurtjes alleen nog zelf hoeft af te hangen.
U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: of het nou ‘standaarddeuren’, hele kleine, of hele grote deuren moeten worden. Nieuwsgierig geworden ? Bel of mail ons dan even.

Vlakke deurtjes en fronten vindt u nog wat saai ? Goed nieuws dan, want wij leveren ook massief houten paneelfronten en -deuren op maat. Deze worden samengesteld uit een massief houten paneel, en voorzien van een massief houten lijstje. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukenfronten op maat ?