noestvrij eiken keukendeurtjes

noestvrij eiken keukendeurtjes

Schitterende massieve noestvrij eiken keukendeurtjes bestelt u voordelig online bij QATRINA !

Wij maken ze voor u op maat: vol massieve noestvrij eiken keukendeurtjes. Leverbaar in prachtig Slavonisch eiken, maar andere houtsoorten zijn op aanvraag ook mogelijk.

Toe aan nieuwe deuren en fronten in uw badkamer of keuken ? Denk dan ook eens aan noestvrij eiken keukendeurtjes: deze zorgen voor een warme, behaaglijke sfeer. Iets dat de meeste badkamers en keukens wel kunnen gebruiken.

Onze keukendeurtjes en -fronten zijn te bestellen in een vlakke moderne uitvoering, maar zijn ook als paneeldeurtjes leverbaar.  Met de hand opgebouwd uit houten panelen, v.v. een massief houten rand.

Een nadeel van massief hout is dat het vaak de neiging heeft om te gaan kromtrekken. De keukendeurtjes worden bij ons daarom allemaal voorzien van onzichtbaar in gefreesde stalen strippen. U ziet er van de buitenkant niets van. Onze houtproducten worden allemaal duurzaam geproduceerd en allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer en alleen de allerbeste kwaliteit.

Bij ons bestelt u eiken keukendeurtjes in drie verschillende kwaliteiten: zo leveren wij keukendeurtjes en -fronten in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Rustiek eiken keukendeurtjes en -fronten zijn ook in een fijnbezaagde uitvoering te bestellen, waardoor deze een nog robuustere uitstraling krijgen. Andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk: neem voor de mogelijkheden even contact met ons op of kijk bij het overzicht op onze website: klik hier.

 

 

 

noestvrij eiken keukendeurtjes

noestvrij eiken keukendeurtjes

 

Kant en klaar geleverd ? Geen probleem bij QATRINA ! 

Veel aanbieders op het internet leveren alleen de deurtjes en fronten. QATRINA gaat verder: indien gewenst frezen wij de sparingen voor de scharnieren er al meteen voor u in en een goede beschermende afwerking met Rubio Monocoat houtolie of lak is optioneel ook mogelijk. Zo krijgt u de fronten en deuren helemaal kant en klaar thuis geleverd, en hoeft u ze alleen nog maar te monteren.

Wij maken het allemaal op maat, of het nou standaarddeuren en fronten moeten worden, of hele grote of hele kleine. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukendeurtjes ?