noestvrij eiken keukenbladen op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtige noestvrij eiken keukenbladen op maat ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA

Zowel in België als in Nederland zijn ze niet of nauwelijks te krijgen: noestvrij eiken keukenbladen op maat. Bij ons bestelt u ze gewoon zelf online, tot op de millimeter nauwkeurig in de door u gewenste afmetingen.

Massief noestvrij eiken keukenbladen op maat: een ware lust voor het oog ! Onze eiken keukenbladen worden gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken. Een heel langzaam groeiende, maar daardoor uiterst harde eikensoort. Wij selecteren het eikenhout speciaal op kleur en structuur, waardoor alleen het allermooiste hout overblijft om verder te worden verwerkt. QATRINA, voor gegarandeerd het mooiste hout, een milieuvriendelijke productie, interessante prijzen, en alles ook nog eens FSC gekeurd.

Eiken keukenbladen bestelt u heel gemakkelijk zelf in online webshop. Wij leveren online foutvrij / noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag zijn ook nog veel andere houtsoorten bij ons te bestellen. Op onze website hebben wij de mogelijkheden op een rijtje gezet. Mocht u vragen hebben: neem dan even contact met ons op per mail of telefoon.

Eiken keukenbladen zijn verkrijgbaar in twee varianten: in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Leverbaar tot en met een maximale dikte van 40 mm. massief. U kunt kiezen uit vier verschillende diktes, maar andere diktes zijn ook mogelijk op aanvraag. Mocht u toevallig op zoek zijn naar iets heel aparts, dan kunt u bij ons ook terecht voor een prachtig kopshout keukenblad. Online verkrijgbaar in eiken van 60 mm. dik, maar ook dikker is mogelijk: tot liefst 120 mm. dik. Op aanvraag zijn ook kopshout tafelbladen in andere houtsoorten te bestellen.

 

 

noestvrij eiken keukenblad op maat

Noestvrij eiken

 

Wij verzagen geen houten panelen, maar maken massief houten keukenbladen op maat ! 

Massief houten keukenbladen op maat maken is toch echt compleet wat anders dan snel even een standaardpaneel op maat zagen. Het grote gros van onze ‘collega’s’ denkt daar echter anders over, en zaagt er met de cirkelzaag nog steeds vrolijk op los.

Wij doen daar dus niet aan mee. QATRINA levert gegarandeerd keukenbladen op maat gemaakt. Door onze eigen professionele vakmensen, helemaal handmatig opgebouwd tot het uiteindelijke keukenblad. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten alleen het allerbeste geleverd krijgen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukenbladen op maat ?