noestvrij eiken keukenblad

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een noestvrij eiken keukenblad bestelt u gewoon online bij QATRINA

Maar weinig bedrijven in Nederland en België kunnen het leveren: een massief noestvrij eiken keukenblad. Helemaal op maat voor u gemaakt, in de door u gewenste vorm en afmetingen.

Een prachtig noestvrij eiken keukenblad: een absolute blikvanger in uw nieuwe of bestaande keuken ! Onze eiken keukenbladen worden allemaal gemaakt van Slavonisch eikenhout. Een zeer harde houtsoort. Het hout wordt door onze leveranciers speciaal op kleur en structuur geselecteerd. Zodoende zorgen wij ervoor dat alleen het allermooiste hout in onze producten verwerkt wordt.

De allerbeste kwaliteit in hout, voordelig geprijsd, milieuvriendelijk geproduceerd en alles natuurlijk ook nog FSC gekeurd. QATRINA, omdat wij staan voor goede service en kwaliteit.

Slavonisch eiken bestelt u gemakkelijk zelf via de online webwinkel. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA. Bellen of mailen kan ook: wij helpen u graag verder.

Keukenbladen bestelt u bij ons in doorgaande lamel of in vingerlas tot een dikte van maximaal 40 mm. massief. Wij leveren diverse standaard diktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. U wilt iets echt speciaals ? Wij maken ook keukenbladen van kopshout. Standaard is 60 mm. dik, maar (veel) dikker is ook mogelijk: tot maar liefst 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken keukenblad

Noestvrij eiken

 

Wij verzagen geen houten panelen op maat, maar maken massief houten keukenbladen op maat ! 

Op maat maken is wat anders dan een standaardpaneel verzagen. Veel op het internet opererende cowboys nemen het allemaal niet zo nauw, en doen meestal het laatste. Bij ons krijgt u gegarandeerd een op maat gemaakt keukenblad. Met liefde voor het vak volledig met de hand opgebouwd, in de afmetingen en vorm die u nodig heeft. Zo bent u er bij ons zeker van, dat u een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken keukenblad ?