noestvrij eiken keukenblad op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een noestvrij eiken keukenblad op maat voor u gemaakt, bestelt u online bij QATRINA

In Nederland en België is het bijna niet te vinden: een noestvrij eiken keukenblad op maat. Bij QATRINA bestelt u het gewoon online op maat. Exact in de door u opgegeven afmetingen.

Een vol massief noestvrij eiken keukenblad op maat: uw keuken ondergaat een ware metamorfose ! Wij maken eiken keukenbladen van het mooie Slavonisch eikenhout. Een langzaam groeiende, en daardoor heel harde houtsoort. Het eiken wordt speciaal op kleur en structuur door onze leveranciers uitgezocht. Op deze manier blijft alleen het beste hout over om in onze keukenbladen te worden verwerkt. Het allermooiste hout, een duurzame productie, lage prijzen, en ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Een eiken keukenblad bestelt u heel eenvoudig zelf in online webshop, maar wij leveren op aanvraag nog veel meer andere houtsoorten. Op onze website hebben wij een en ander voor u op een rijtje gezet. Mocht u vragen hebben: bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.

Massief eiken keukenbladen zijn bij ons te bestellen in doorgaande lamel of in vingerlas uitvoering tot en met een maximale dikte van 40 mm. Standaard verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Overige diktes zijn te bestellen op aanvraag. Bent u op zoek naar iets echt speciaals ? Wij maken ook massief houten keukenbladen van het prachtige kopshout. Online te bestellen in eiken in 60 mm. dik, maar dikker is ook mogelijk: tot maar liefst 120 mm. dik. Op aanvraag leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten.

 

 

 

noestvrij eiken keukenblad op maat

Noestvrij eiken

 

Geen verzaagde houten panelen, maar houten keukenbladen op maat gemaakt ! 

Keukenbladen op maat maken is toch echt wat anders dan standaardpanelen verzagen. Veel van onze ‘collega’s’ op het internet denken daar heel anders over, en zagen er vrolijk op los. Bij QATRINA doe wij daar niet aan mee: bij ons krijgt u gegarandeerd een keukenblad op maat gemaakt. Door echte vakmensen met liefde voor het vak, helemaal met de hand opgebouwd. Zo zorgen wij ervoor dat u alleen de beste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken keukenblad op maat ?