noestvrij eiken eettafel

noestvrij eiken tafelblad

Een noestvrij eiken eettafel zelf samenstellen ? Dat kan bij QATRINA !

Stel zelf eenvoudig en voordelig uw nieuwe noestvrij eiken eettafel samen ! Qatrina levert naast vol massief houten tafelbladen op maat, ook een groot scala aan houten en stalen onderstellen. Zo zoekt u eenvoudig vanuit uw luie stoel zelf uw nieuwe tafel uit: de vorm, afmetingen en afwerking bepaalt u helemaal zelf !

Of het nou een rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig tafelblad moet worden: wij maken het allemaal op maat voor u. Ook andere vormen zijn mogelijk, dus mocht u een speciale vorm voor ogen hebben, neem dan gewoon even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Een prachtige noestvrij eiken eettafel bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel. Naast noestvrij/foutvrij eiken, kunt u bij ons ook terecht voor licht rustiek en rustiek eiken.Wij leveren tevens andere houtsoorten dan eiken: deze zijn op aanvraag bij ons te bestellen. Kijk hiervoor op onze website, wij hebben daar de mogelijkheden op een rijtje gezet.

QATRINA staat voor lage prijzen, hoogwaardige kwaliteit, een milieubewuste productie, en FSC gekeurde producten.

Massief houten tafelbladen zijn bij ons te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Wij leveren tot en met een dikte van maximaal 40 mm. massief, verkrijgbaar in vier gangbare diktes. Overige diktes zijn mogelijk op aanvraag. Daarnaast leveren wij ook zeer exclusieve tafelbladen gemaakt van kopshout. In onze webshop direct online te bestellen in eiken met een dikte van 60 mm. Dikker kopshout, en kops tafelbladen in andere houtsoorten, zijn mogelijk op aanvraag. Zoek dus bij QATRINA heel gemakkelijk zelf uw nieuwe tafelblad, samen met een mooi stalen of houten onderstel, uit !

 

 

 

noestvrij eiken eettafel

Noestvrij eiken eettafel

Noestvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: allemaal op maat bij QATRINA ! 

Geen zin in de meubelboulevard, en kiezen uit standaardtafels ? Bij QATRINA bestelt u gewoon wat u zoekt. Vol massief houten tafelbladen in vingerlas, in doorgaande lamellen, en in kopshout, bestelt u gewoon online bij ons. Wist u dat wij een van de weinigen zijn die dit kopshout überhaupt kunnen leveren ?

Tafelbladen op maat, maar ook stalen en houten onderstellen. Komt u er niet uit, en kunt u wel wat advies gebruiken ? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken eettafel ?