noestvrij eiken doorgaande lamel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Mooi noestvrij eiken doorgaande lamel van QATRINA

Niet veel anderen kunnen het leveren: massief noestvrij eiken doorgaande lamel op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig.
Door onze nauwe samenwerking met voordelige maar uiterst vakbekwame leveranciers in Oost-Europa, zien wij kans ons noestvrij eiken tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.  

Het noestvrij eiken doorgaande lamel wordt gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout, en wordt door onze leveranciers op kleur en structuur geselecteerd.
Slavonisch eikenhout is een van de hardere eikensoorten. Door zijn sterkte is het van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken.

QATRINA levert alleen de beste kwaliteit i.c.m. een duurzame productie. Onze houtproducten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd.

In onze online webshop kunt u zelf noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Op aanvraag leveren wij echter ook nog andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Noestvrij eiken leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dikte massief. U kunt kiezen uit een aantal standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook panelen en (tafel)bladen in andere diktes.

Naast massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, kunt u bij ons ook terecht voor het exclusieve kopshout.

 

 

 

noestvrij eiken doorgaande lamel

Noestvrij eiken

 

Uw hout op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, en in elke gewenste afmeting en vorm

Wij zijn eigenwijs en doen het helemaal anders: wij maken onze panelen en (tafel)bladen op maat. Andere aanbieders verzagen doorgaans alleen standaardpanelen. Deze panelen zien er natuurlijk nooit hetzelfde uit als een met de hand op maat opgebouwd paneel. Verzaagde panelen hebben geen evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen meer, omdat ze op een willekeurige plek werden doorgezaagd.

Bij het op maat maken van onze panelen, tafelbladen, werkbladen en keukenbladen is een evenwichtige verdeling van deze lamellen nou juist een punt waar wij extra aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons noestvrij eiken doorgaande lamel ?