noestvrij eiken blad op maat

noestvrij eiken tafelblad

Een noestvrij eiken blad op maat bestelt u voordelig bij QATRINA

Een noestvrij eiken blad op maat. In België en Nederland nauwelijks te krijgen, maar QATRINA maakt het gewoon voor u. Neem met minder geen genoegen, en bestel bij ons een mooi noestvrij eiken blad op maat !

Het eikenhouten blad wordt door ons gemaakt van het mooie Slavonisch eiken. Een uiterst langzaam groeiende, keiharde eikensoort. Het noestvrij/foutvrij eiken wordt speciaal op structuur en kleur door ons geselecteerd. Concurrerende prijzen, de beste kwaliteit hout, milieuvriendelijk geproduceerd, en altijd FSC gekeurd. Bij QATRINA is dit allemaal standaard.

In onze online webwinkel bestelt u heel eenvoudig zelf een eikenhouten blad op maat. U kunt kiezen uit noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij op aanvraag ook nog andere houtsoorten dan eiken. Op onze website vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden. Komt u er niet uit, of heeft u gewoon een vraag ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Massief houten bladen kunt u bij ons in twee verschillende uitvoeringen bestellen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Wij leveren ons hout tot een maximale dikte van 40 mm  massief, in vier verschillende diktes. Op aanvraag zijn andere diktes leverbaar. Opdikken is ook mogelijk: tot maximaal 80 mm. dik. Bent u op zoek naar iets heel anders ? Neem dan ook even een kijkje bij onze kopshout bladen ! Te bestellen in eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten. Standaard is 60 mm, dik, maar op aanvraag leveren wij ook dikker: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken blad op maat

Noestvrij eiken blad op maat

 

Wij leveren geen verzaagde standaardpanelen: wij maken houten bladen op maat !

Vol massief houten bladen worden door ons een voor een op maat gemaakt. Andere leveranciers op het internet zagen vaak gewoon standaardpanelen voor u op maat. Uiteraard is een op maat gezaagd standaardpaneel iets totaal anders dan een helemaal op maat gemaakt houten blad: de evenwichtige verdeling van de aanwezige lamellen in het standaardpaneel wordt door het verzagen totaal om zeep geholpen, aangezien er op willekeurige plaatsen zomaar stukken afgezaagd worden. QATRINA doet het daarom anders, en maakt houten bladen voor u op maat. Zo krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken blad op maat ?