nieuwe keukendeurtjes

keukendeurtjes vervangen

Toe aan nieuwe keukendeurtjes ? QATRINA maakt ze voor u op maat !

U zoekt nieuwe keukendeurtjes ? Wij maken ze voor u op maat, in vol massief eiken of een andere houtsoort !
QATRINA: voor alleen de beste kwaliteit, maar dan wel voor scherpe prijzen !

Massief houten keukendeurtjes zorgen voor meer sfeer en warmte in uw keuken. Dit in tegenstelling tot de kille standaarddeuren die u meestal bij een keukenleverancier ziet.

Wij leveren keukendeurtjes standaard in een mooie gladde en strakke uitvoering. Bij ons geen onnodige frutsels. Gewoon een strak rechthoekig massief houten deurtje, samengesteld uit doorgaande lamellen.Natuurlijk zijn al onze massief houten keukendeurtjes stuk voor stuk FSC gekeurd.

De deurtjes zijn te bestellen in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook andere houtsoorten dan eiken, zijn bij ons gewoon leverbaar.
Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem meteen contact met ons op. U kunt ons per mail en per telefoon bereiken.   

Hout is een natuurproduct, en continu ‘in beweging’, daarom worden door ons (gelakte) stalen strippen in de deurtjes ingefreesd. Dit voorkomt kromtrekken en/of torderen.
De buitenste houten lamellen worden pas met de rest van het paneel verlijmd, nadat de stalen strippen zijn ingebracht. Zodoende zijn ze onzichtbaar in het keukendeurtje weggewerkt, en van buitenaf niet te zien.

 

 

 

 

 

nieuwe keukendeurtjes

Nieuwe keukendeurtjes (massief eiken)

 

Wij maken deurtjes op maat, in iedere door u gewenste afmeting !

Wij maken niet alleen de deurtjes op maat, maar ook voor andere bewerkingen zit u bij QATRINA goed: zo kunnen wij de deurtjes ook al v.v. sparingen voor de benodigde scharnieren. Wij frezen deze dan gelijk al voor u in.
Benieuwd naar de vele mogelijkheden ? Neem gewoon even contact met ons op.

Niet alleen voor de meest voorkomende afmetingen bent u aan het juiste adres bij QATRINA; ook (hele) grote of (hele) kleine keukendeurtjes is voor ons geen probleem !

U bent nu wel een keer helemaal klaar met uw oude kille keukendeurtjes ?. Geef ons dan gewoon even de gewenste maten door, door uw oude deurtjes op te meten.
U wilt heel graag een nieuwe warme en sfeervolle keuken, maar uw leverancier levert geen massief houten deurtjes ?
Geef even de gewenste aantallen en afmetingen per mail aan ons door, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe.

U vindt een vlak keukendeurtje nog niet warm en sfeervol genoeg, en zoekt (nog) meer nostalgie ?
Bij ons kunt u ook vol massief houten paneeldeurtjes bestellen. Deze paneeldeurtjes zijn opgebouwd uit een vlak massief houten paneel, voorzien van een vol massief houten rand. Uiteraard ook weer voorzien van ingefreesde stalen strippen.
Meer informatie ? Neem even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in nieuwe keukendeurtjes ?