Nieuw onderstel onder oud tafelblad

Nieuw onderstel onder oud tafelblad

U heeft een nog goed tafelblad, maar wil daar na vele jaren wel eens een keer een ander onderstel onder ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Wij leveren niet alleen houten en stalen onderstellen in vele vormen en maten, maar kunnen ook de meeste onderstellen op maat leveren.

Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken: wij helpen u graag verder !

 

 

 

nieuw onderstel onder oud tafelblad

 

 

 

 

 

 

 

Waarom een nieuw houten of stalen onderstel van QATRINA ?

Wij leveren een groot scala aan onderstellen in hout en staal, standaard in verschillende afmetingen, van een hoogwaardige kwaliteit en voor een redelijke prijs.
Houd u alstublieft wel rekening met de afmetingen van het bestaande tafelblad en het onderstel dat u erbij uitzoekt: wij adviseren klanten die bij ons een (op maat gemaakt) tafelblad bestellen, ijzers in de onderkant van het blad te laten in frezen om kromtrekken te voorkomen. (lees hier meer over in gefreesde ijzers in een houten tafelblad)

Aangezien u al beschikt over een bestaand blad dat waarschijnlijk niet is voorzien van deze ijzers, is dit zeker een punt van aandacht.
Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend welk nieuw onderstel u het beste onder uw bestaande tafelblad zou kunnen bevestigen.
Neemt u bij twijfel dus gerust contact met ons op, om mogelijke teleurstellingen te voorkomen: wij helpen u graag verder.

Onze kracht is naast het leveren van kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs, het leveren van een goed onderbouwd en geheel vrijblijvend advies.

Voor een nieuw onderstel onder oud tafelblad bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Een houten of stalen nieuw onderstel onder oud tafelblad ?

In de eerste plaats is dit natuurlijk een puur persoonlijke en esthetische kwestie, echter willen wij u wel op een paar zaken attenderen:

  • Een nieuw houten onderstel onder oud tafelblad wordt al snel als vanzelfsprekend ervaren: vaak lijkt het of de combinatie altijd al zo heeft bestaan, en dat is wat veel mensen nou juist niet willen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u geen houten onderstel onder oud tafelblad mag plaatsen: smaken verschillen nou eenmaal, en dat is maar goed ook.. Op onze website treft u een ruim aanbod van (standaard) houten onderstellen voor onder uw oude tafelblad, en op maat laten maken behoort bij QATRINA ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.
  • Een nieuw stalen onderstel onder oud tafelblad ligt tegenwoordig wat meer voor de hand. Dit is op dit moment helemaal de trend. Wij hebben een ruime keuze in (standaard) stalen onderstellen voor onder uw oude tafelblad, dus er staat ongetwijfeld wel een model bij dat aan uw wensen zal voldoen. Net als bij de houten onderstellen geldt hier ook dat wij eventueel ook een stalen onderstel helemaal op maat voor u kunnen maken. Neem dan even contact met ons op.

Voor een nieuw onderstel onder oud tafelblad bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

 

Bent u geïnteresseerd in een nieuw onderstel onder oud tafelblad, ga dan naar onze shop en maak uw keuze uit een stalen of houten onderstel.