mooie lange tafel op maat

mooie lange tafel

Een mooie lange tafel op maat bestelt u gemakkelijk bij QATRINA

De laatste tijd is er eg veel vraag naar een mooie lange tafel op maat. Op zich niet heel erg vreemd, omdat een grote (woon)keuken behoorlijk aan populariteit heeft gewonnen.

QATRINA levert (onder andere) massief eiken tafelbladen vervaardigd uit prachtig Slavonisch eikenhout: puur kwaliteitshout en natuurlijk FSC-gekeurd.

Bij ons bestelt u niet alleen eiken tafelbladen: wij leveren ook nog veel andere houtsoorten: voor een overzicht van onze overige houtsoorten, klik hier, of neem even contact met ons op, per mail of telefoon.

Wij leveren tafelbladen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige kopshout.
Praktisch elke gewenste afmeting en vorm is daarbij mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig. U heeft zelf een unieke vorm bedacht, en wilt dat laten maken ? Geen probleem. Stuur ons even een tekening met de gewenste afmetingen en dikte toe, dan kunnen wij u vast wel verder helpen !.

 

 

 

mooie lange tafel op maat

Mooie lange tafel op maat

 

Een tafelblad tot op de millimeter nauwkeurig

Met behulp van het bestelsysteem op onze website, geeft u heel eenvoudig zelf de gewenste afmeting en dikte op. Dit kan tot op de mm. nauwkeurig. Het bestelsysteem berekent vervolgens voor u de de prijs voor het tafelblad. Plaats de bestelling in de winkelwagen, en reken gemakkelijk en veilig af met BANCONTACT. Zo eenvoudig is het !.

Een uniek massief tafelblad, op maat voor u gemaakt

QATRINA levert hoogwaardig kwaliteitshout, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, en dat ook nog eens in (bijna) elke gewenste vorm !

Ook voor een mooi bijpassend stalen of houten onderstel kunt u bij ons terecht. Gemakkelijk, want zo kunt u dus uw tafel helemaal zelf samenstellen !.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Op aanvraag kunt u bij ons ook tafelbladen in andere houtsoorten bestellen (klik hier voor onze andere houtsoorten). Dus, liever geen eiken ? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie lange tafel op maat ?