mooie houten panelen op maat

mooie houten panelen op maat

Stop maar met zoeken, want mooie houten panelen op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

Voordelig bestellen bij QATRINA: mooie houten panelen op maat voor u gemaakt. Wij zagen niet op maat, maar maken op maat, en dat ook nog eens zonder extra kosten. Het tijdperk van kiezen uit standaardmaten is nu definitief voorbij !

In onze online webshop kunt u razendsnel zelf rechthoekige en vierkante eikenhouten panelen bestellen. Daarnaast zijn ronde, ovale, ellipsvormige of ‘fantasievormige’ panelen ook mogelijk op aanvraag. Wij maken onze panelen met behulp van de allernieuwste apparatuur, dus iedere vorm is te realiseren. Standaard leveren wij panelen van eikenhout in een foutvrije/kwastvrije kwaliteit, in licht rustiek of evt. in een rustieke kwaliteit.

Afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment zijn op aanvraag ook panelen in een andere houtsoort verkrijgbaar. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u hier. Heeft u speciale wensen ? Neem dan even contact met ons op.

QATRINA werkt met een exclusieve eikensoort: Slavonisch eikenhout

Wij gebruiken Slavonisch eiken voor onze panelen: een uiterst harde houtsoort die voor ons wordt gekweekt in Oost Europa. De eikenbomen groeien daar erg langzaam door de koude winters, waardoor het hout keihard wordt en van nature al goed bestand is tegen eventueel kromtrekken. Daarnaast heeft deze eikensoort ook nog eens een heel mooie lichte uitstraling.

Omdat wij samenwerken met vaste producenten, kunnen wij de panelen tegen scherpe prijzen aanbieden. U begrijpt het al: voor mooie houten panelen op maat voor u gemaakt en stuk voor stuk FSC gecertificeerd moet u toch echt bij QATRINA zijn.
Wij maken eiken panelen met doorgaande lamellen, maar ook vingerlaspanelen en panelen gemaakt van kopshout zijn geen probleem: u vindt ze allemaal op onze website ! Neem voor extra lange panelen even contact met ons op.

Nieuw bij QATRINA: fineerpanelen

Nieuw bij QATRINA: eikenfineerpanelen. Voordelig online te bestellen in een foutvrije, maar ook in een rustieke kwaliteit. Fineer is zeker het overwegen waard ! U kiest voor een randafwerking met fineerband of voor een luxe afwerking met massief houten latjes. Ons eikenfineer vindt u hier.

 

 

 

mooie houten panelen op maat

 

Eiken- en notenhouten panelen in standaardmaten ? Check onze voorraad !

Speciaal voor ongeduldige klanten: onze eiken- en notenhouten panelen op voorraad. Razendsnel door onze eigen koerier thuisbezorgd in diverse kwaliteiten en afmetingen. Heeft u snel hout nodig ? Kijk dan bij onze voorraadpanelen met standaardafmetingen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten panelen op maat ?