mooie houten keukendeuren

mooie houten keukendeuren

Maatwerk van QATRINA: mooie houten keukendeuren voor interessante prijzen !

Interessant geprijsd en geheel op maat voor u gemaakt: met onze mooie houten keukendeuren haalt u topkwaliteit in huis ! Massief hout geeft een gezellige, warme sfeer: wie wil dat nou niet in huis ?

Onze mooie houten keukendeuren gebruikt u ter vervanging van uw bestaande deuren, of u gebruikt ze in plaats van de standaard meegeleverde (IKEA)deuren. Bij QATRINA vindt u moderne strakke deuren, maar wij leveren ze desgewenst ook in een paneeluitvoering. Paneeldeuren zijn in meerdere varianten op aanvraag mogelijk. Bent u geïnteresseerd ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij leveren ze op maat in de afmetingen die u nodig heeft.

Door de wisselende luchtvochtigheid in een keuken wil massief hout nog wel eens gaan kromtrekken. Wij frezen daarom standaard onzichtbaar stalen strippen in onze deuren. Hierdoor blijven ze gegarandeerd tot in lengte van jaren recht en hoeft u niet bang te zijn voor klemmende, of niet goed sluitende deuren.

Eiken keukendeuren, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Keukendeuren worden bij ons het meest in eiken besteld. Wij gebruiken hiervoor geen Europees, maar Slavonisch eiken dat wordt gekweekt in onder meer Kroatië. Een mooie en door de strenge winters daar, langzaam groeiende eikensoort. Door deze langzame groei wordt het hout veel harder dan bijvoorbeeld Europees eiken. Ons hout is allemaal FSC gecertificeerd en wordt milieuvriendelijk verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct.

Eikenhout leveren wij in meerdere kwaliteiten en uitstralingen: u kunt kiezen uit foutvrij eiken keukendeuren, licht rustiek eiken keukendeuren en robuust ogende rustiek eiken keukendeuren. Mocht u geïnteresseerd zijn in keukendeuren gemaakt van een andere houtsoort, bel of mail ons dan even betreffende de beschikbaarheid hiervan.

Keukendeuren gemaakt van dik eiken fineer

Fineer is al lang niet meer het ondergeschoven kindje van vroeger: het is kwalitatief zonder meer gelijkwaardig aan een massief houten uitvoering, maar wel voordeliger ! Wij leveren onze fineerkeukendeuren in een rustieke en in een foutvrije kwaliteit. Op onze website vindt u meer informatie.

 

 

 

mooie houten keukendeuren

Foutvrij eiken, transparant gelakt

Zelf verder afwerken of kant en klaar om te plaatsen: bij QATRINA kan het allebei

Klussen is niet echt uw ding ? Dat hoeft ook niet, want u kunt uw keukendeuren al helemaal kant en klaar bij ons bestellen ! Wij frezen er dan de benodigde scharniergaten voor u in en behandelen ze met een olie of met een lak.
Oliën kan in kleur of in transparant en lakken kan in mat of zijdeglans transparant. Kant en klaar bij u thuis afgeleverd door onze eigen transportdienst ! U hoeft ze alleen nog maar zelf op te hangen !

Wilt u graag meer informatie over onze massief houten keukendeuren ? Schroom dan niet contact met ons op te nemen, want Team QATRINA staat voor u klaar !

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten keukendeuren ?