mooie houten kastdeuren

mooie houten kastdeuren

U vindt ze bij QATRINA: mooie houten kastdeuren op maat gemaakt en interessant geprijsd !

Volledig op maat voor u gemaakt en dat voor een concurrerende prijs: voor mooie houten kastdeuren bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Sfeervolle topkwaliteit in massief hout: u kent uw keuken niet meer terug !

Niet gecharmeerd van de standaard kastdeuren bij de keukenleverancier ? Ga dan voor massief ! Gebruik onze mooie houten kastdeuren om uw bestaande deuren te vervangen, maar natuurlijk zijn ze ook geschikt om in een volledig nieuwe keuken toe te passen.
Wij leveren onze deuren in een strakke, moderne variant zonder overbodige frutsels, maar u kunt bij ons ook terecht voor kastdeuren in verschillende paneeluitvoeringen. Bent u opzoek naar extra sfeer in uw keuken ? Neem dan even contact met ons op voor onze massief houten paneeldeuren, want deze zijn in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Met name in de keuken en badkamer wil massief hout door wisselende luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen nog wel eens kromtrekken. Al onze kastdeuren worden daarom voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Van buitenaf ziet u er niets van, maar zij zorgen ervoor dat de deuren in geen geval kunnen kromtrekken.

QATRINA levert massief eiken kastdeuren, maar op aanvraag is ook een andere houtsoort verkrijgbaar

De meeste (online) aanbieders beperken zich tot het leveren van eikenhouten kastdeuren, maar QATRINA gaat verder dan dat: op aanvraag zijn namelijk nog veel meer houtsoorten verkrijgbaar ! Kijk hiervoor even op onze website of bel of mail ons even.
Voor onze eiken kastdeuren maken wij gebruik van Slavonisch eiken: een prachtige, harde eikensoort die exclusief voor ons wordt gekweekt in Oost Europa. Slavonisch eiken groeit door de koude winters daar heel langzaam en wordt daardoor heel erg hard. Voor FSC gecertificeerd houten kastdeuren moet u gewoon bij QATRINA zijn !

Kastdeuren in eiken leveren wij in verschillende kwaliteiten: prachtige foutvrij eiken kastdeuren, sfeervolle licht rustiek eiken kastdeuren en stoere rustiek eiken kastdeuren. Bij QATRINA vindt u gegarandeerd wat u zoekt !

Dik eikenfineer kastdeuren: een vriendelijk geprijsd alternatief

Kastdeuren gemaakt van fineer waren vroeger niet altijd even populair: met name de randafwerking was destijds een zorgenkindje. Tegenwoordig zijn de bewerkingstechnieken dermate verbeterd dat een fineerkastdeur kwalitatief zonder meer gelijkwaardig is aan massief. Fineerkastdeuren zijn online verkrijgbaar in foutvrij eiken en in rustiek eiken. Meer informatie vindt u hier.

 

 

 

mooie houten kastdeuren

Foutvrij eiken, mat transparant gelakt

Bij ons kan het allebei: kant en klaar bestellen of zelf nog verder afwerken 

Twee linker handen of weinig tijd ? Geen probleem bij QATRINA. U kunt uw nieuwe kastdeuren bij ons ook al helemaal kant en klaar bestellen ! Klaar om te monteren, want wij frezen de gaten voor de scharnieren er dan al voor u in en behandelen ze desgewenst ook met een mat of zijdeglans twee componenten lak of een transparante of gekleurde houtolie. Gemakkelijk en tegen kostprijs bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienstdienst !
Team QATRINA staat voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten kastdeuren ?