mooie eikenhouten tabletten

mooie eikenhouten tabletten

Mooie eikenhouten tabletten op maat voor u gemaakt bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

Mooie eikenhouten tabletten op maat ? QATRINA levert ze tot op de mm. nauwkeurig ! U kunt bij ons vierkante, ronde, rechthoekige, Spaans of Deens ovale of ellips vormige tabletten bestellen en uw bestelling wordt keurig tegen kostprijs thuis bij u afgeleverd.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de meest ingewikkelde vormen: mocht u dus een heel aparte (fantasie)vorm in gedachten hebben, neem dan direct contact met ons op, want wij hebben de beschikking over hypermoderne computergestuurde cnc freesmachines waarmee wij elke denkbare vorm voor u kunnen maken.

Heel voordelig en eenvoudig vanaf de bank thuis mooie eikenhouten tabletten bestellen ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA. Op onze website treft u meerdere houtkwaliteiten en ons geavanceerde bestelsysteem zorgt ervoor dat u heel eenvoudig uw tabletten kunt bestellen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag.
Bij ons kunt u online schitterend Slavonisch eiken bestellen in een foutvrije/noestvrijelicht rustieke en rustieke kwaliteit. Tabletten in andere houtsoorten dan eiken op aanvraag. Neem contact met ons op of klik hier voor meer informatie.

Wij leveren gegarandeerde kwaliteit want onze producten zijn allemaal FSC gecertificeerd en op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Onze tabletten zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen uitvoering en in vingerlas uitvoering in 2, 2,5, 3 of 4 centimeter dik. Afwijkende diktes op aanvraag.

Voor handige mensen die zelf hun tabletten op maat kunnen zagen hebben wij ook nog veel panelen op voorraad in meerdere uitvoeringen in ons magazijn. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de laatste stand van zaken.

 

 

 

mooie eikenhouten tabletten

 

QATRINA: ook voor langere lengtes

Prachtige Slavonisch eiken tabletten, op maat voor u gemaakt kunt u online tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen. Voor tabletten met langere lengtes verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: tabletten in doorgaande lamellen uitvoering langer dan ongeveer 3,5 meter zijn niet altijd beschikbaar en zijn alleen op aanvraag mogelijk. Eiken tabletten en eiken tafelbladen gemaakt van kopshout of in een vingerlasuitvoering zijn normaal gesproken wel altijd mogelijk. Bel of mail ons hiervoor even.

Voor mooie eiken tabletten op maat voor u gemaakt bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Andere houtsoorten op aanvraag: klik hier voor een overzicht op de website.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten tabletten ?