mooie eikenhouten keukenfronten

mooie eikenhouten keukenfronten

Mooie eikenhouten keukenfronten ? QATRINA maakt ze exact op maat voor u !

Is uw bestaande keuken toe aan een renovatie of heeft u een compleet nieuwe in gedachten ? Overweeg dan eens mooie eikenhouten keukenfronten van QATRINA: massief hout straalt gezelligheid en warmte uit !  Zeg voorgoed vaarwel tegen de standaarddeuren bestaande uit geperste houtsnippers beplakt met een beetje glimmend plastic. Wij maken massief houten fronten en deuren op maat in elke gewenste afmeting voor een redelijke prijs. Voor mooie eikenhouten keukenfronten bent u dus bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

De fronten geven over het algemeen geen problemen, maar massief houten deuren zonder extra versteviging(en) gaan geheid kromtrekken. Wij frezen daarom altijd stalen strippen in onze massieve deuren. Dit wordt geheel onzichtbaar gedaan: u ziet er helemaal niets van, maar hierdoor blijven ze wel gegarandeerd recht. Massieve deuren voorzien van stalen strippen worden wel zwaarder dan ‘standaarddeuren’: vaak is er een extra scharnier nodig om doorhangen te voorkomen. Een punt van aandacht dus wanneer u de scharnieren zelf wilt gaan aanbrengen.

QATRINA maakt eikenhouten fronten van het exclusieve Slavonisch eiken. Schitterend mooi licht van kleur en van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken en torderen. Deze houtsoort komt uit Oost Europa waar de winters nog erg koud kunnen zijn. Hierdoor groeit het hout heel langzaam en wordt het keihard.
Ons hout wordt milieuvriendelijk geproduceerd, is FSC gecertificeerd en wordt geleverd in een foutvrije, licht rustieke of rustieke eikenuitvoering. Evt. andere houtsoorten zijn door de beperkte beschikbaarheid uitsluitend op aanvraag verkrijgbaar: bel of mail ons hiervoor even.

Kwalitatief absoluut niet minder dan massief, maar financieel zeker een aantrekkelijk alternatief zijn onze fronten gemaakt van dik eiken fineer. Eiken fineer is op maat te bestellen in een noestvrije/foutvrije en rustieke kwaliteit. Klik hier voor meer info.

 

 

 

mooie eikenhouten keukenfronten

 

Alles kant en klaar bestellen en alleen nog maar monteren ? Bij QATRINA geen probleem !

U bepaalt het helemaal zelf: werk de deuren en fronten zelf verder af of bestel ze kant en klaar: wij zorgen er dan voor dat de gaten voor de scharnieren er dan al in zitten en wij behandelen ze ook nog met een houtolie (in kleur of transparant) of een transparante lak.

Voor maximale sfeer kunt u ook fronten en deuren in een paneeluitvoering overwegen: op maat verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bel of mail ons hiervoor even.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten keukenfronten ?