mooie eikenhouten keukendeurtjes

mooie eikenhouten keukendeurtjes

Mooie eikenhouten keukendeurtjes bestellen ? Dat kan heel eenvoudig online bij QATRINA !

Mooie eikenhouten keukendeurtjes nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij kunnen iedere denkbare afmeting voor u maken: u heeft hele kleine of juist extra grote keukendeuren nodig ? Wij maken ze allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u !

Met mooie eikenhouten keukendeurtjes brengt u gegarandeerd een gezellige sfeer in uw keuken of badkamer ! Het maakt niet uit of u ze gebruikt voor een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA of ze gebruikt om uw oude keukendeuren te vervangen. Bent u niet gecharmeerd van de standaard glimmende deuren in de showroom van de keukenleverancier ? Dan zijn ECHTE houten keukendeuren zeker iets voor u ! Ga voor kwaliteit en bestel uw nieuwe keukendeurtjes op maat bij QATRINA !

Zonder aanvullende voorzieningen gaat massief hout na verloop van tijd vrijwel altijd kromtrekken. Om dit tegen te gaan worden door ons volkomen onzichtbaar stalen strippen in de deuren gefreesd. Daarna blijven ze gegarandeerd recht. De deuren worden hierdoor uiteraard wel wat zwaarder, waardoor rekening moet worden gehouden met vaak 1x extra scharnier.

Onze eiken deurtjes maken wij van exclusief Slavonisch eikenhout: een lichte, harde houtsoort die overwegend in Oost Europa groeit. Door de extreem koude en lange winters daar groeien de bomen maar erg langzaam en ontstaat een zeer harde houtsoort.
Het door ons gebruikte hout is FSC gecertificeerd en gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd. Eiken keukendeuren leveren wij in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit. Andere houtsoorten zijn evt. mogelijk op aanvraag. Klik hier voor de overige leverbare houtsoorten of neem contact met ons op betreffende de beschikbaarheid.

Naast massieve deuren leveren wij nu ook keukendeurtjes en -fronten in eikenfineer. Vriendelijk geprijsd en absoluut een kwalitatief goed alternatief voor onze massieve deuren en fronten. Fineerfronten en -deuren leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons fineer op maat.

 

 

 

mooie eikenhouten keukendeurtjes

 

QATRINA is meer dan alleen maatwerk 

QATRINA = meer dan maatwerk: tegen een geringe meerprijs frezen evt. al de benodigde scharnierenboringen in en behandelen wij de deuren ook al met een 2 componenten lak of olie. Dit kan in kleur, maar ook in transparant.

Voor strakke, moderne deuren zit u goed bij QATRINA, maar wij leveren ook paneeldeuren op aanvraag in meerdere uitvoeringen. Allemaal gemaakt van massief hout voorzien van een massief houten rand. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten keukendeurtjes ?