mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat

mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat

Mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat voor u gemaakt ? QATRINA ! 

Nog steeds niet gevonden wat u zoekt ? Voor mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat zit u goed bij QATRINA ! Wij maken ze exact op maat voor u: of het nou hele kleine of hele grote moeten worden.

Massieve houten kastdeurtjes zorgen voor gezelligheid en sfeer. Dus bent u nu wel een keer uitgekeken op die kille plasticdeuren: kies dan voor mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat van QATRINA ! Verwen u zelf met betaalbare massief eiken deurtjes. Succes verzekerd !

De bijbehorende fronten zijn meestal wel eenvoudig op een vlakke ondergrond te monteren, maar (vrij hangende) kastdeurtjes hebben toch echt wat extra’s nodig: massief hout zonder aanvullende verstevigingen gaat na een tijdje gegarandeerd krom trekken. Daarom frezen wij altijd stalen strippen in de kastdeuren. Vanzelfsprekend gebeurt dit volledig onzichtbaar en ziet u er niets van. Onze massieve deuren zijn wel wat zwaarder dan standaarddeuren: een extra scharnier is doorgaans noodzakelijk om het gewicht goed te kunnen ‘dragen’.

Onze eiken kastdeurtjes worden gemaakt van schitterend mooi, licht Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is heel hard, heeft een hele fijne structuur en is afkomstig uit Oost Europa. Hier wordt het op een duurzame wijze gekweekt. Wij leveren uitsluitend FSC gecertificeerd hout: een waarborg voor een verantwoord houtproduct.

U kunt bij ons eiken kastdeuren bestellen in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit, maar ook kastdeuren in andere houtsoorten zijn mogelijk. Deze houtsoorten zijn niet altijd het hele jaar door verkrijgbaar: neem dus even contact met ons op betreffende de beschikbaarheid.

Fineerkastdeuren: een voordelig alternatief 

Fineerkastdeuren: nagenoeg niet van massief te onderscheiden, maar wel een voordelig(er) alternatief. Fineerkastdeuren kunt u op maat bij ons bestellen in foutvrij eiken, maar ook in een robuust ogende rustieke uitvoering. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat

Helemaal gereed om te monteren of zelf aan de slag

Het kan beide bij ons: er zelf mee aan de slag of gereed om te monteren. Gereed om te monteren ? Dan frezen wij de gaten voor de scharnieren er al voor u uit en behandelen wij de deuren voor u met een 2 componenten lak of een professionele houtolie afkomstig uit de parketindustrie.

U kunt bij ons trouwens ook terecht voor houten kastdeurtjes in een sfeervolle paneeluitvoering, verkrijgbaar in diverse fraaie modellen. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat ?