mooie eiken vensterbanken

mooie eiken vensterbanken

Mooie eiken vensterbanken bestelt u gewoon online op maat bij QATRINA !

Verhuisplannen of gewoon toe aan nieuwe ? Mooie eiken vensterbanken zorgen voor meer sfeer en gezelligheid in huis, en wie wil dat nou niet ! QATRINA levert vensterbanken op maat gemaakt van prachtig eikenhout in drie uitvoeringen: wij leveren noestvrij/foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Vensterbanken gemaakt van andere houtsoorten zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier.

Wij werken met hyper moderne apparaten waarmee ook (sterk) afwijkende vormen en overige bewerkingen gerealiseerd kunnen worden. Verder zoeken heeft dan ook niet veel zin, want voor mooie eiken vensterbanken zit u bij ons helemaal goed.

Wij gebruiken geen Europees eiken voor onze vensterbanken: wij maken ze van Slavonisch eiken. Een veel mooiere, keiharde eikensoort die veel voorkomt in Oost Europa. De houtkap wordt ter plaatse onder streng toezicht uitgevoerd en het hout wordt op een duurzame wijze verder verwerkt tot een gegarandeerd verantwoord eindproduct: ons hout is namelijk ook nog eens allemaal FSC gecertificeerd.

Vensterbanken zijn bij ons verkrijgbaar in vol massief doorgaande lamellen, maar ook vingerlas is mogelijk. U heeft de keuze uit verschillende diktes: wij leveren 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Bent u op zoek naar langere lengtes ? Bel of mail ons dan even uw wensen, dan kijken wij voor u wat er op dat moment mogelijk is.

Voordelige vensterbanken gemaakt van eikenfineer

Een stuk voordeliger dan massief houten vensterbanken zijn onze vensterbanken gemaakt van dik eiken fineer. Een absoluut kwaliteitsproduct voor een interessante prijs. Fineer vensterbanken kunt u op maat bij ons bestellen in 5 verschillende diktes in noestvrije/foutvrije en rustieke kwaliteit. Kijk even op de website, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

mooie eiken vensterbanken

Eiken vensterbanken (foutvrij, doorgaande lamellen, onbehandeld)

 

Voorraadpanelen van QATRINA: snelle levering !

Kunt u uw nieuwe houten vensterbanken zelf wel op maat maken en wilt u snel aan de slag kunnen ? In ons magazijn hebben wij een groot aantal massief eiken panelen in verschillende afmetingen en meerdere diktes op voorraad. Onze voorraadpanelen worden super snel bij u thuisbezorgd: onze eigen koeriersdienst levert ze in de meeste gevallen al binnen een week bij u af ! Neem voor meer informatie even een kijkje bij onze categorie voorraadpanelen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken vensterbanken ?