mooie eiken tabletten op maat

mooie eiken tabletten op maat

Bestel ze vandaag nog online: mooie eiken tabletten op maat van QATRINA !

Vandaag de dag is maatwerk bestellen een fluitje van een cent: mooie eiken tabletten op maat bestelt u tegenwoordig gewoon online bij QATRINA en wij leveren ze tegen kostprijs bij u thuis af. ‘Gewone’ vierkante en rechthoekige tabletten bestelt u heel gemakkelijk zelf in onze webshop. Onze eikenhouten tabletten zijn verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Tabletten met een andere vorm zijn mogelijk op aanvraag.

Toch liever een andere houtsoort dan eiken ? Ook dat is mogelijk: klik hier voor ons overzicht of bel of mail ons even.

Slavonisch eiken i.p.v. Europees eiken

Als een van de weinigen leveren wij geen tabletten van Europees eikenhout: wij gebruiken het veel mooiere Slavonisch eiken. Een extra harde houtsoort met een mooie lichte kleur afkomstig uit Oost Europa. Het hout wordt stuk voor stuk op kleur uitgezocht.
Met onze prachtige Slavonisch eiken tabletten haalt u het allerbeste hout in huis: onze producten zijn ook nog eens FSC gecertificeerd en worden dus gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Ga dus voor het beste en bestel vandaag nog uw mooie eiken tabletten op maat voor een interessante prijs ! Eiken tabletten kunt u bij ons bestellen in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas, maar ook in exclusief kopshout.

In onze webwinkel kunt u tot een lengte van maximaal 3 meter bestellen. Langere lengtes zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Eikenfineertabletten van QATRINA

Eikenfineertabletten, een hoogwaardig en interessant geprijsd alternatief voor massief houten tabletten. U vindt ze op onze website: klik hier. Fineer doet vandaag de dag echt niet meer onder aan massief en is bovendien een stuk voordeliger. Tabletten van eikenfineer zijn zeker het overwegen waard !
Laat u verrassen en kijk even bij onze categorie eikenfineer op maat. U kunt het bij ons online op maat bestellen in 5 diktes in een prachtige foutvrije en een ruige rustieke uitvoering.

 

 

 

mooie eiken tabletten op maat

 

In grote getale direct uit ons magazijn leverbaar: panelen in standaardmaten van QATRINA

Panelen in standaardafmetingen direct leverbaar uit ons eigen magazijn in diverse kwaliteiten, afmetingen en diktes. Zo kunt u binnen een dag of vijf al met uw klus beginnen: onze koerier levert ze bovendien ook nog eens tegen kostprijs bij u af ! Bent u nieuwsgierig geworden ? Klik dan snel hier.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken tabletten op maat ?