mooie eiken meubelpanelen

eikenhouten meubelpanelen op maat

U zoekt mooie eiken meubelpanelen ? Dan zit u goed bij QATRINA ! 

Eenvoudig en voordelig online mooie eiken meubelpanelen bestellen doet u natuurlijk bij QATRINA ! Wij maken meubelpanelen en (tafel)bladen exact op maat in (bijna) elke gewenste afmeting en vorm.

Bij ons geen verzaagde standaard panelen: wij maken massief eiken meubelpanelen voor u op maat. Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig: het is allemaal mogelijk. Bestel ze gewoon op maat in de afmetingen die u wenst. Bent u op zoek naar een heel specifieke afwijkende vorm ? Neem dan even contact met ons op, want ook dit kunnen wij bijna altijd wel voor u maken. Bij QATRINA zit u goed, want de mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd.

Eiken meubelpanelen maken wij van Slavonisch eikenhout. Dit hout staat bekend als een van de hardere eikensoorten, en is daarmee zeer geschikt om in meubels te verwerken. Mooie eiken meubelpanelen leveren wij in foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken uitvoering online in onze webshop. Andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Kijk even op onze website voor de mogelijkheden. Scherpe prijzen, uitsluitend de beste kwaliteit, milieuvriendelijk geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd

De massief houten meubelpanelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas, in vier verschillende diktes tot en met 40 mm. dik massief. Meubelpanelen in andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Ook voor prachtige kopshout panelen bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Neem gerust even een kijkje op onze website.

 

 

 

mooie eiken meubelpanelen

Mooie eiken meubelpanelen

 

Massief houten meubelpanelen op maat voor u gemaakt voor een scherpe prijs 

Eiken panelen bestelt u eenvoudig zelf online in onze webwinkel. Online leveren wij tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Op aanvraag is langer of breder ook mogelijk. Wij leveren onze kopshout en vingerlas panelen tot een lengte van wel zeven meter. Meubelpanelen in doorgaande lamellen met een langere lengte dan 3,5 meter zijn helaas niet altijd leverbaar. Neem hiervoor dus even contact met ons op.

Een meer dan ruime keuze: naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, leveren wij ook nog andere houtsoorten. Kijk voor een overzicht hiervan even op onze website, of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken meubelpanelen ?