mooie eiken keukenbladen

mooie eiken keukenbladen

Waarom verder zoeken ? Mooie eiken keukenbladen bestelt u online op maat bij QATRINA !

Super relaxt online bestellen en bij u thuis afgeleverd: voor mooie eiken keukenbladen op maat voor u gemaakt moet u gewoon bij QATRINA zijn !
Alles exact op maat voor u gemaakt en iedere gewenste vorm en afmeting is mogelijk ! Onze keukenbladen bestelt u in de webwinkel in een vierkante, rechthoekige, ronde of ovale uitvoering: ze zijn verkrijgbaar in prachtig massief foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken.

Ook keukenbladen met (sterk) afwijkende vormen zijn voor ons geen enkel probleem: bel of mail ons gerust even, want u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken. Zelfs een keukenblad in een andere houtsoort dan eiken is mogelijk, maar wel op aanvraag. U vindt hier een overzicht.

Massieve keukenbladen op maat gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout

Keukenbladen op maat gemaakt van exclusief Slavonisch eikenhout: een unieke eikensoort gezegend met een sprankelende lichte kleur, keihard, stuk voor stuk FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt tot een hoogstaand kwaliteitsproduct.  Mooie eiken keukenbladen bestelt u gewoon bij QATRINA !
U kunt bij ons een keuze maken uit een keukenblad opgebouwd uit doorgaande lamellen of in vingerlas, maar ook een blad van kopshout behoort tot de mogelijkheden. Schitterend mooi en nagenoeg onverslijtbaar.

Buiten de website om zijn eventueel ook extra lange en/of extra brede keukenbladen op aanvraag verkrijgbaar. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Dik eiken fineer: een voordelig(er) alternatief voor een massief blad

Dik eiken fineer: een (veel) voordeliger alternatief voor een massief houten blad. Rondom keurig afgewerkt met fineerband of massief houten latjes, zodat het vrijwel niet meer van massief is te onderscheiden.

Op maat gemaakte keukenbladen van eiken fineer zijn mogelijk in rustiek en foutvrij eiken fineer in vijf veelgevraagde diktes. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier, maar uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen of mailen.

 

 

 

mooie eiken keukenbladen

 

Uit voorraad verkrijgbaar bij QATRINA: houten panelen met standaardmaten in verschillende courante diktes

Uit voorraad leverbaar bij QATRINA: massief houten panelen in verschillende kwaliteiten. Meerdere standaardafmetingen en diktes zijn mogelijk en u heeft ze razendsnel in huis ! Dus bent u gezegend met twee rechterhanden en durft u de uitdaging aan ? Kijk dan snel bij onze categorie standaardpanelen uit voorraad. Ze staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken keukenbladen ?